lauantai 16. helmikuuta 2008

Piinalla kylässä

Eilen käväistiin Boden kanssa Piinan luona kylässä. Viimeksi Bode ja Piina ovat nähneet toisensa syksyllä 2006, kun Piina oli vielä ihan pieni eikä Bodekaan ollut kuin puolivuotias. Vuodenvaihteessa Piinastakin tuli pyhtääläinen, joten jatkossa nähdään varmasti useammin!


Mikähän paikka tämä on? Mielenkiintoisia hajuja täällä ainakin on!

Alkuun oli vähän vaisua, kun Bodea jännitti niin kovasti. Se keskittyi haistelemaan vieraita hajuja pihalla ja yritti olla huomioimatta Piinaa. Jännitys kuitenkin laukesi nopeasti ja sitten sitä kisailtiin ja juostiin pitkin pihaa - onnesta sekaisin molemmat!


Nuorellaparilla oli niin hauskaa temmeltää keskenään, etteivät millään olisi malttaneet lopettaa!

Kun poislähdön aika koitti, lähti Bode Piinan kanssa kohti ovea. "Heippa, minä jään tänne, täällä on kivempaa kuin kotona, mene sinä vaan yksin!" Eihän se ihan niin kuitenkaan onnistunut, vaan poikareppana piti raahata puoliväkisin autoon - kotiin oli lähdettävä. Mutta varmasti mennään taas joku päivä uudestaan peuhaamaan!


Piti sitten lopuksi vielä malttaa olla sen verran paikoillaan, että mami ehti napata kuvan, mikä olisi edes jotenkuten julkaisukelpoinen - riehuntakuvien onnistumisesta kun ei ollut takeita :-)

2 kommenttia:

  1. Bodellahan on kiva uusi ystävä.=) Ihana tuo alin poseerauskuva,tulee ihan mieleen koirapostikortit.

    VastaaPoista
  2. Riehuntakaveria Bode onkin kovasti kaivannut! Missu ei kauaa jaksa sen kanssa peuhata ja Wiltsua ei voisi vähempää kiinnostaa. Mutta Piina jaksaa ja virtaa niillä riittää molemmilla :-)

    Olin jo niin kylmissäni poseerauskuvia ottaessani, ettei tullut edes mieleen käydä kyykistelemään, kotona vasta huomasin, että polviakin olisi kyllä voinut vähän koukistaa... :-(

    VastaaPoista