keskiviikko 27. elokuuta 2008

Pidätysvaikeuksia

Tänä aamuna Wiltsun huoneessa oli taas pissat lattialla :-( Edellinen kerta oli viime torstain ja perjantain välisenä yönä, kun se ei jaksanut odottaa aamuun asti. Eli nyt on ihan lyhyen ajan sisällä kaksi kertaa ollut yöllä pidätysvaikeuksia.

Koko jengi käy yhtä aikaa iltapissalla ennen nukkumaanmenoa eikä muilla ole koskaan ollut minkäänlaisia pidätysvaikeuksia. Vähän moinen harmittaa, mutta enemmän kuitenkin huolestuttaa. Liittyisikö tämä samaan mystiseen ongelmavyyhteen, mikä Wiltsua koettelee? Vai johtuuko vain siitä, että Wiltsu juo selvästi enemmän kuin muut (tehnyt sitä koko ajan) ja ei siksi pysty aina pidättelemään läpi yön? Olisikohan se viime yönä käynyt siinä puoli kahdentoista ja kahdentoista välillä iltapissalla, aamulla kahdeksalta pääsi seuraavan kerran ulos ja siinä välissä oli siis ehtinyt tehdä pissat lattialle :-(

Täytyy alkaa pitää kirjaa yöllisistä pidätysvaikeuksistakin, jos ne vaikka liittyisivät huimauskohtauksia aiheuttavaan vaivaan. Onneksi Wiltsu kuitenkin itse vaikuttaa ihan normaalilta, pirteältä itseltään, joten siinä suhteessa ei ole aihetta huoleen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti