tiistai 4. toukokuuta 2010

Maansiirtokone vuokrattavana

Vuokralle tarjotaan helppokäyttöinen maansiirtokone. Laita vain pallo maahan siihen kohtaan, mihin haluat kuopan. Kone ei kauaa nikottele ennen käynnistymistään, vaan kuoppa on hetkessä valmis.

Kannattaa kuitenkin olla varovainen, ettei vahingossa jätä palloa esimerkiksi kukkaistutusten tai kasvimaan läheisyyteen. Kone kaivaa niin kukkasipulit kuin marjapensaatkin maasta, jos pallo on niiden vieressä.
Valitettavasti tästä ei oikein näe, kuinka syvä kuopasta lopulta tuli.

5 kommenttia:

 1. Kaivinkone toimii kai "koiran herkkunappuloilla"? Hauskannäköinen kone! :)

  VastaaPoista
 2. Tänne Kouvolan suuntaan ei tarvitse sieltä asti vuokrata, täällä löytyy omakin, joka myös joutaa lainaan tarvitseville. Ja menetelmä on Helmin kanssa ihan sama. Kuoppa syntyy siihen, missä pallo on (tai viimeksi käytettiin kookospähkinää). Valitettavasti tämä maansiirtokone siirtelee itse palloa pitkin pihaa, joten kuoppia syntyy aika lailla sattumanvaraisesti, yleensä erilaisten esteiden luo kuten aidan vierelle ja marjapensaiden juurelle.

  VastaaPoista
 3. kipi: Oikeassa olet, koiran herkkunappuloilla se toimii. Vaikka nuorenpana toimikin lähes pelkällä pallon jauhamisella, niin nykyisin vaatii jo enemmän "polttoainetta".

  Tuula ja tytöt: Joo meillä myös kone valitettavasti siirtää palloa omatoimisesti. Tässä juuri yhtenä päivänä kiroilin, kun kukkapenkissä oli kuoppa ja - yllätys yllätys - sipulit kaivettu ylös... Argh!

  VastaaPoista
 4. Ah! Aivan mahtava löytö tämä teidän blogi! Tosi hauska lukea teidän koirien kommelluksia. Minulla on niin kova koirakuume ollut viimeiset kaksi vuotta, että välillä meinaa itkettää. Ehkäpä ensi vuonna kesällä/syksyllä minulla tulee oma pieni Pyrri. Lukiessani huomasin, että Bode esittää pääroolia monissa teksteissä! Vaadin Wiltsusta uutta materiaalia! :)

  Hauskaa kesää teille kaikille!

  Ystävällisin terveisin,
  Johanna

  VastaaPoista
 5. Johanna: Kiitos kommentista ja kehuista! Ja tervetuloa Wiltsun fan clubiin! Olen aiemminkin saanut huomautuksia siitä, että Wiltsusta ei ole tarpeeksi juttua blogissa, joten pyydän nöyrimmästi anteeksi kaikilta Wiltsu-faneilta ja lupaan yrittää korjata asian. Bodesta on vaan niin paljon helpompi kirjoittaa, kun se antaa reilusti enemmän aihetta kirjoittuksiin.

  Oikein hauskaa kesää sinne myös ja yritä jaksaa odottaa omaa pientä pyörremyrskyäsi.

  VastaaPoista