keskiviikko 26. tammikuuta 2011

Väärä koira ilmaisutreeneissä?

Hakuporukkaamme tuli kerralla monta uutta vasta-alkajaa, joten viime viikonloppuna treenattiin ihan vain ilmaisuja. Hetken mietin viitsinkö lähteä ajelemaan treenipaikalle asti pelkän ilmaisutreenin takia, mutta tulin siihen tulokseen, että se tekee Bodelle ihan hyvää. Olihan lähes kaikki ihmiset Bodelle vieraita ja kun herran ilmaisu ei viime aikoina ole ollut tuttujenkaan kanssa ihan helppoa, niin lähdettiin matkaan.

Paikan päällä huomasin  kuitenkin ottaneeni ihan väärän koiran mukaan. Tämä koira meni reippaasti jokaisen kyykkijän luokse tarkistamaan, mitä herkkuja on tarjolla ja haukkukin kajahti ilmoille suuremmitta vaikeuksitta. Lopuksi laitettiin vielä yksi ukko nurkan taakse ja koira perään. Koira lähti reippaasti maalimiehen luo, mutta yllättäen nurkan takaa kurkkikin hetken päästä Bode. Haahuili siinä aikansa ja teki merkit (edellisten jättämät merkit piti tietysti peittää), meni takaisin maalimiehen luo ja alkoi ilmaisun.

Se on kumma, kun herra lähtee kyllä ihan reippaasti ja mielellään etsimään maalimiestä, mutta löydettyään tämän, katoaa mielenkiinto koko hommaan. Jostain syystä se ei tahdo pysyä maalimiehen luona ja haukkua, jos mami ei ole lähistöllä, mutta singahtaa lähetettäessä pois näköpiiristä ilman pienintäkään ongelmaa (useimmiten). Pitäisiköhän maalimiesten alkaa palkata herraa heti, kun paikalle saapuu ja unohdettaisiin ilmaisu joksikin aikaa, jospa se saisi pysymään maalimiehen luona paremmin?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti