tiistai 23. lokakuuta 2007

Maksa-arvot lähes kohdallaan

Lääkäri soitti tänään Wiltsun maksa-arvoista. Alat on yhä edelleen hieman koholla, mutta vähemmän kuin keväällä ja kaikki muut maksa-arvot normaalit.

Selailin tässä nettiä ja tutkailin, mitä siellä sanotaan vastaavista tilanteista. Onneksi Wiltsu ei ole dobberi. Muutenhan olisin jo helisemässä. Mitään oireita Wiltsulla ei ole ollut. Se kyllä juo enemmän kuin muut koirat, mutta on juonut samalla tavalla aina, joten ei liene kovin hälyttävää. Ruoka maistuu paremmin kuin hyvin ja töitä se jaksaa ja haluaa paiskia hakumetsässä ihan normaalisti. Eli ainoa ongelma näyttäisi olevan yhden maksa-arvon lievä koholla olo. Ja tietysti ne muutamat huimauskohtaukset...

No nyt sitten äsken kuului alakerrassa joku oksentavan... syöksyin katsomaan kuka on kyseessä. Ja tietysti se oli Wiltsu! Täytyy yrittää pysyä rauhallisena ja jonkinlainen suhteellisentajukin olisi hyvä säilyttää. Jossain vaiheessa otetaan kyllä taas maksa-arvoista kontrolli ja silmä tarkkana seurailen Wiltsun vointia muutenkin. Toivotaan, ettei ole mitään aihetta huoleen!

2 kommenttia:

  1. Mikähän ihme se noi maksa-arvot nyt koholla pitää?? Pirteähän Wiltsu, ja hyvinkin vauhdikas..ainakin hakumetsässä. Ei kai sillä nyt voi pahasti häikkää olla!

    VastaaPoista
  2. Olis kyllä ihan kiva tietää, mistä tuo johtuu. Mari sanoi, että jos kyseessä olisi sen oma koira, niin ei tekisi asialle mitään. Arvot on niin vähän koholla. Täytyy kuitenkin ottaa kontrolli jossain vaiheessa taas ja seurailla koiraa muutenkin. Jos ei mitään normaalista poikkeavaa ala ilmetä, niin ei kai tässä sitten kauheasti tarvitse hätäillä...

    VastaaPoista