torstai 31. tammikuuta 2008

Penthouse

Wiltsun riemulla ei ollut rajoja, kun huomasi joulunalla saaneensa ikioman kattohuoneiston käyttöönsä!


En ole tainnut muistaa kertoakaan, että Wiltsulla oli jokin aika sitten ihan oma, yksityiskäytössään oleva, "penthouse" ;-) Eipä ole muulla jengillä ollut vastaavaa - eikä varmaan tulekaan ja siitäkös poika on riemuissaan.

Kaikki sai alkunsa siitä, kun tarvitsin autooni jostain syystä (en muista enää miksi) vähän enemmän tilaa ja otin Wiltsun boxin sieltä pois. En viitsinyt laittaa boxia kasaan, vaan kannoin sen sellaisenaan sisälle ja laitoin Wiltsun yksiössä olevan ison boxin päälle "varastoon". Eipä mennyt kauaa, kun yläkerran huoneisto oli vallattu ja siellä oleili erittäin onnellinen ja tyytyväinen poika ;-)

Pikkuboxi on nyttemmin siirtynyt takaisin autoon ja alkuun Wiltsu oli asiasta hyvinkin pahoillaan, mutta on nyt jo tyytynyt kattohuoneiston sijasta kattoterassiin ;-)
Wiltsua masentaa, kun yläkerran huoneistosta lähti katto ja seinät, ja vain lattia jäi - ei ole tässä kuvaushetkellä vielä ehtinyt hoksata, että näköalat parani entisestään.


Kattoterassilla, ison boxin päällä, oli alkuun vain vanhasta sohvapatjasta leikattu vaahtomuovinen alunen, mutta joulupukki oli kiltti ja toi Wiltsulle siihen uuden pehmusteen ja nyt on poika taas onnellinen - vaikkei sillä seiniä ja kattoa yläkerrassa olekaan ;-)

Kattoterassilla taitaa olla todella viihtyisää, niin usein Wiltsu siellä oleilee. Päivittäin ja usempaan otteeseen se siellä ainakin pistäytyy ja välillä jää ihan loikoilemaankin. Ymmärrettävää sinänsä, kun sieltä on paljon, paljon parempi näköala - ikkunasta näkee hyvin ulos vaikka makuuasennossakin ;-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti