maanantai 7. tammikuuta 2008

Vuodenvaihteen kuulumiset

Hupsista... loppuvuosi meni menojaan ilman että "ehdin" raapustaa yhtään mitään blogiin tai kotisivuillenikaan :o Mutta jospa sitä tässä nyt samaan syssyyn raapustelisi marras-joulukuunkin tärkeimmät tapahtumat. Linkit ovat ei-niin-hurjan-hyvästä muistista kaivamiini tarkempiin sepustuksiin tapahtumista.

Marraskuun lopulla käytiin pitkästä aikaa Missun kanssa hakuilemassa. Siitä alkoi pitkä treenitauko ja paniikinomainen Boden kampausurakka ;-) - edessä oli messarin näyttely. Messarin jälkeen alettiin pikkuhiljaa valmistautua jouluun... Joulunodotus sai kuitenkin ikävän käänteen, kun kuun puolivälissä sain puhelun, että lähistöllä oli kadonnut koira ja lähdimme Wiltsun kanssa mukaan etsintätöihin.

Hyvää Joulua!

Kiitos lahjoista joulupukki!

Joulupukkia ei nähty, mutta oli se kuitenkin käynyt, kun lahjoja saatiin niin paljon! Koirat saivat pukilta paljon herkkuja, pyyhkeen, makuualustan ja Orkan narupallon. Ja uskokaa tai älkää, mutta pallo on edelleen ehjä! Tosin välillä Bodella on vaikeuksia valita, ottaisiko vanhan "pallon" vaiko uuden, joten ehkei sen kanssa ole ihan täysillä vielä leikitty. Eikä se kyllä ole kaikkein turvallisin lelu... Bode kun pitää sisällä narusta kiinni ja heiluttaa päätään, niin saa pelätä, meneekö jotain kohta rikki...

Minäkin olen varmaan ollut kiltti, kun pukki toi mullekin niin paljon lahjoja :-) Ja muistihan se viimein tuoda myös jo jonkin aikaa toivelistalla olleen navigaattorin! Jospa tästä lähtien löytäisin helposti ja eksymättä aina määränpäähän... Toiveajatteluako? Saas nähdä!

Heihei vanha vuosi, tervetuloa uusi

Vuosi vaihtui ihan kaikessa rauhassa kotosalla. Katseltiin telkkaria ja syötiin ja syötiin ja syötiin... (Saako nyt jo vähän vähentää mässyttelyä?) Ei kuulunut hirveästi rakettien ääniä ja nekin vähät vaimensi telkkari. Muutamaan otteeseen täällä vähän muristiin paukuttelulle, mutta onneksi Wiltsukaan ei panikoinut yhtään - pipruthan ei moiseen muuten reagoi kuin ilmoittamalla, että menkäähän kauemmas tai muuten...

Vuoden ensimmäiset päivät on mennyt oksennuksia korjaillessa :-( sekä Missu että Bode ovat oksennelleet useampaan otteeseen, mutta Wiltsu näyttäisi säästyneen taudilta kokonaan. Lauantaiaamuna löytyi toistaiseksi viimeiset (kopkop) oksennukset lattialta. Toivottavasti tauti on nyt kaikilta ohi!

2 kommenttia:

  1. Mukavaa lukea taas teidän kuulumisia,vaikka kaikki ei niin positiivisia ollutkaan. Jokos Missu ja Bode on oksennustaudista selvinneet? Meitä oli aika reippaasti eilen treeneissä,mutta selvittiin yllättävän nopeasti kuitenkin.
    Onnea muutes Boden näyttelymenestyksestä,hienoa!

    VastaaPoista
  2. Eksyin tänne kurkistelemaan ja jätän jälkeäni :) Ihanat koirat ja ihania kuvia, tänne tulee mielellään uudelleenkin :)

    VastaaPoista