keskiviikko 3. syyskuuta 2008

Rutina poissa!

Huh, ei rutise Wiltsun pää enää! Lähes olematonta rutinaa ja hyvin pienellä alueella, on tässä vielä muutamana päivänä tuntunut, eikä sitäkään olisi taatusti huomannut, jos ei olisi osannut etsiä. Mutta nyt ei enää kuitenkaan löydy - aktiivisesta yrityksestäni huolimatta ;-) - pienintäkään rutisevaa kohtaa! Helpotuksen huokaus!

Eilen illalla sain vielä yhden ehdotuksen rutinan lähteeksi: allerginen reaktio. Kuulosti oireilu hyvin samankaltaiselta, joskin Wiltsulla se oli huomattavasti lievempää ja pienemmällä alueella. Nyt ei vain enää ole minkäänlaista muistikuvaa, saiko Wiltsu kenties jonkin sellaisen makupalan tai oliko ruuassa lisukkeena jotain sellaista, mitä ei aiemmin ole ollut ja mikä olisi mahdollisesti aiheuttanut allergisen reaktion. Mutta hyvä tietää vastaisuuden varalle, kiitos Teija! Jos joskus taas alkaa rutinaa tuntua/kuulua, niin tiedän kyseessä voivan olla myös allerginen reaktio.

Katso myös Wiltsun pää rutisee.

3 kommenttia:

 1. Toivottavasti rutina pysyy poissa. On sulla ollut aika paljon mietittävää viime aikoina. Saa olla tosi tyytyväinen niin kauan kun omat koirat ovat suht koht terveitä.

  Marika&karvakorvat

  VastaaPoista
 2. Hyvä juttu,että rutina hävisi ja pysyykin nyt poissa!

  VastaaPoista
 3. Rutina on pysynyt poissa eikä mitään muutakaan häikkää ole ilmennyt! Säikähdyksellä siis selvittiin - onneksi!

  VastaaPoista