perjantai 31. lokakuuta 2008

Kiipeilyä ja aarteenmetsästystä

Jokohan pikkuhiljaa riittäisi vedentulo? Piha lainehtii ja lits läts kuuluu joka paikasta. Kuivin jaloin ei pääse yhtään mihinkään. Kaikkia alkaa jo vähän kypsyttää, kun enimmäkseen ollaan vain sisällä eikä koiraressukoilla ei ole mitään tekemistä :-(

Mutta Bode se vaan jatkaa aarteenmetsästäjänä. Eilen illalla lähti eteisen pöydältä kauppakassi. Nostin kassin takaisin pöydälle ja näytin, että olisi pöydällä isin pipokin... Bodehan riemastui suunnattomasti. Otti pipon ja ryhtyi heittelemään sitä ilmaan ;-) Kummallista, mutta Pete ei ollut ollenkaan yhtä riemuissaan asiasta, vaan nappasi piponsa pois ja tarjosi tilalle mun omaa :o Pakko oli kiireesti käydä hakemassa vanha työrukkanen ja vaihtaa se äitini juuri neulomaan ihka uuteen pipoon. Onneksi Bodella ei ollut mitään vaihtokauppaa vastaan!

Wiltsulle on myös kehittynyt oma höpsö aamurutiininsa. Jostain kumman syystä se haluaa aamuisin yrittää kiivetä yläkertaan. Yksin se ei kiipeä kuin sen verran, että takajalat pysyvät visusti maassa. Eli ei kovin korkealle ;-) Mutta kun minä seison ihan takana ja pidän käsiäni sen molemmin puolin, niin johan nousee takajalatkin muutaman rappusen verran. Enempää en ole uskaltanut sen antaa edes yrittää kavuta, kun en halua sen tulevan omatoimisesti alas ja satuttavan itseään enkä tiedä kuinka korkealta saisin sen vielä nostettua alas.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti