torstai 6. marraskuuta 2008

Viikon koirakuva: muisto


Riina ensimmäistä päivää Suomessa. Eletään ihan tammikuun alkua vuonna 1992 ja siitä se alkoi - elämäni tassunalla.

Viikon koirakuvan aiheena on tällä kertaa muisto. Ja muistoja näiden epeleiden kanssa onkin vuosien varrella kertynyt lukematon määrä.

Tässä muutama kuva pentuajoilta ja yksi ei niin hirmuisen mukava muisto eräästä nimeltä mainitsemattomasta täystuholaisesta... ;-) Pentukuvia on todella kiva katsella. Kumma vaan kun niitä aikoja ei oikein tahdo muistaa ilman valokuvia. Onko tuo todellakin ollut joskus noin pieni? :o


Bode kesäkuussa 2006, juuri Suomeen tulleena.


Sarjassamme ei niin kovin mukava muisto lokakuulta 2007...

5 kommenttia:

 1. Ihanat tassut pikku Bodella - kyllä kelpaa omistajan olla tassunalla. ;) Alimman kuvan tilanne on varmasti ollut ikimuistoinen niin koiralle, jolla on ollut puuhaillessaan äärettömän hauskaa, kuin omistajallekin - jolla ei ole ehkä ollut ihan niin hauskaa. Tai no, onhan se aina kivaa, kun pääsee soffaostoksille. :o) Alimman kuvan koirulin ilme tuntuu kertovan: I made this!" 8)

  VastaaPoista
 2. Hih, sohva on saanut kyytiä terävähampaiselta sisustussuunnittelijalta ;)

  Pentuaikoja on tosiaan mukava muistella - omalla kohdallani aika on kullannut pentuajat vallan suloisiksi kauttaaltaan... Jotenkin vaan unohtuu kaikki pikku-tuhotyöt ja sisäsiistiksi opettelut :D

  VastaaPoista
 3. Kyllä nuo pienet on niin suloisia! Sohva vai tyynykö on saanut vähän kyytiä, ehkä se olikin jo uusimisen tarpeessa ja koira teki pienen palveluksen. :)

  VastaaPoista
 4. Siinä on sohva saanut kyytiä, ne on \kivoja\ muistoja, ja ainakin koira on tyytyväisen oloinen saavutukseensa!

  VastaaPoista
 5. Alimmassa kuvassa Bode, 1,5-vuotiaana, päätti kaivaa kunnon kuopan nojatuolin pehmusteeseen. Olisipa vaan kyse pentuajan pikkupuuhastelusta, mutta kun tuo epeli vielä 2,5-vuotiaanakin harrastaa samaa :-( Meillä on edelleen "tilapäinen" sohva käytössä. Lähinnä koirien käytössä, kun siinä ei ihmiset oikein viihdy... kuoppa siellä, kuoppa täällä :-( Mutta todellakin, Bodella on kivaa, kun saa puuhastella ;-)

  Tyynyt hävisivät melko nopeasti Boden tultua taloon eikä niitä ole enää sen jälkeen alakertaan hankittu. Bode ei nähtävästi pidä tyynyistä, kun ne piti kaikki laittaa pieniksi palasiksi.

  Ehkä me vielä joskus päästään herran kanssa yhteisymmärrykseen sisustuksesta...

  VastaaPoista