keskiviikko 26. marraskuuta 2008

Viikon koirakuva: vauhti

Tämän viikon koirakuvan aiheena on vauhti. Ja enköhän juuri edelliseen viikon koirakuvaan laittanut kaikkein tuoreimman vauhtiotoksen, vain päivää ennen tämänviikkoisen aiheen julkistamista, argh... tää on just tätä mun tuuria! Noh, tässä tulee sitten muutama vähän vanhempi kuva.


Bodella on vauhti päällä: Tuu jo Feta, juostaan lujaa!
Sainpas napsaistua
kuvan niin, ettei Wiltsu
ehtinyt kadota tähtäimestä...
kiirettä kyllä piti!
Ei ole pelkästään
kuvaajassa vika
(tällä kertaa),
kamerakin on niin
rasittavan hidas että...
Toisipa joulupukki vähän
paremman kameran ;-)


Raunioilla ja hakumetsässä on karvanassuilla aina niin hurja kiire, ettei toivottoman kömpelö ja hidas ohjaaja millään pysy koirien vauhdissa mukana, ei vaikka kuinka yrittäisi. Onneksi muualla ei tarvitse edes yrittää, voi vain nauttia ihan kaikessa rauhassa ja katsella onnellisten otusten menoa - voi mitä vauhdinhurmaa!

Vauhtia on mittarissa myös ruoka-aikana. Ei kestä kuin hetken, kun ruokakupit on tyhjinä. Paitsi Bodella, joka yleensä syö hitaasti ja nautiskellen. Ja mikäli ruoka-aika uhkaa venyä herrasväen mielestä liian pitkälle, alkaa aktiivinen komentaminen: ruokaa niin kuin olisi jo, vauhtia, vauhtia, vauhtia!

Niinpä, vauhtia ja vauhdittamista riittää tässä jengissä yllin kyllin.


Vauhtia töppösiin ohjaaja! Missu on paikallistanut maalimiehen ja nyt on kova kiire päästä nakkipurkille!

4 kommenttia:

  1. Bode näyttää ylimmässä kuvassa ihan jellonalta kiitäessään pellolla turkki hulmuten! Alimman kuvan kiireen Hirmut ymmärtävät hyvin, kun myös heidän emäntänsä saisi treeneissä kaivaa makupalat paaaljon nopeammin esille. ;)

    VastaaPoista
  2. Hauska tuo ylin kuva, toisella on niin vauhti päällä. :D

    VastaaPoista
  3. Olipas hienoja kuvia! Vaude, teit on tosi monta! Oon vähän kateellinen.. Olis kiva saada itekin koirakaveri, mut toisaalta sit mä joutuisin jakamaan mun mamin huomion.

    VastaaPoista