sunnuntai 6. syyskuuta 2009

Terapiakoira

Mamman mussukka, pieni Bode-poika, oli ensimmäistä kertaa yksin yökylässä. Veljeni perheessä on suuren suuri - briardin kokoinen - aukko kun Isa lähti sateenkaarisillalle, joten he halusivat Boden hetkeksi aikaa "lainaksi".

Hyvin oli kuulemma mennyt. Bode oli nukkunut sängyssä, maannut sohvalla, lenkkeillyt paljon ja pelannut palloa pihalla. Oli varmasti tosi mahtavaa olla kaiken huomion keskipisteenä ainoana koirana.

4 kommenttia:

 1. Heiiii, täälläkin on Boden kokoinen aukko :)

  VastaaPoista
 2. No mutta jotain rajaa sentään, ei Bodea ihan mihin tahansa uskalla laskea ;-) voi vielä käydä niin, ettei sitä enää takaisin saakaan :o ja sehän ei käy!

  VastaaPoista
 3. Voi kurjaa, Isa kaunotar nuoruuden agiliitäjä on nyt poissa luotamme. Luin asiasta vasta äsken, kun tänään olisi ollut Isan 15-vee syntymäpäivä ja etsiskelin tietoa. Välitäthän mitä lämpimimmät osanottoni ja voimahalit Katille ja Sampalle.

  VastaaPoista
 4. Osanotot välitetty Isan porukoille! Saana oli ensin vähän onneton, mutta kun keksittiin Isan viettävän 15-vuotissynttäreitään Ricon, Riinan, Cesin ja muiden kumppaneiden kanssa taivaassa, niin päivä ei lopulta niin surullinen ollutkaan.

  VastaaPoista