keskiviikko 21. lokakuuta 2009

Tarto 31.7.-2.8.09

Niin se matkakertomushan mun piti naputella... On vaan ehtinyt jo vierähtää hivenen pitkä aika reissusta, mutta jospa yrittäisin nyt vihdoin edes jotain siitä muistella.
Bode ja Teija kehässä

Käytiin siis taas viime kesänä pyörähtämässä Virossa. Tällä kertaa matkattiin Tartoon, Bettyn ja Haakin perheen kotikaupunkiin.

Ylös, ulos ja matkaan

Perjantaiaamuna herättiin toooosi aikaisin (tai yötähän se vielä oli) ja lähdettiin unenpöppöröisinä ajamaan kohti Helsinkiä. Oltiin sovittu treffit lauttarantaan Teijan ja Sarin porukoiden kanssa, kun matkapaperit olivat Teijalla ja yhtä matkaahan sitä oltiin menossa. Ja ei muuta kuin suoraan aamupalapöytään heti kun lautalle päästiin.

Meille oli järjestetty oikein tilava ja siisti majoitus parhaillaan remontoitavana olevasta asuntolasta. Asetuimme ensin taloksi ja sitten lähdettiinkin viettämään iltaa Haakin perheen luo. Aivan mielettömän upeat tarjoilut, kiitos koko Haakin perheelle! Mahat olivat täynnä vielä pitkään!

Lauantaina oli reissun pakollinen - ja toisarvoisin - osuus eli näyttelyssä pyörähtäminen. Tuomari, Marianne Baden, oli aivan uppo-outo, nimi ei sanonut mitään, joten minkäänlaista etukäteisarviota ei ollut siitä, mitä tuleman pitää. Teija esitti jälleen Boden ja hyvin esittikin taas, kiitos Teija!

Kuoharit esiin!

Bode sijoittui avoimen luokan uroksissa toiseksi, matkakumppani Ossin viedessä luokkavoiton. Myös paras uros -kilpailussa Ossi oli ykkönen ja Bode kakkonen. Narttujen ykkönen oli niin ikään matkakumppanimme Feta, josta lopulta leivottiin ROP. Feta myös sijoittui upeasti isossa kehässä kolmanneksi! Harmitti vietävästi, kun näyttelyn jälkeen lähdimme kiertelemään kaupungille eikä muistettu vilkuilla tarpeeksi tarkkaan kelloa ja siksi jäi ryhmäsijoitus näkemättä :-(

Arvaatte varmaan, että illalla oli syytä juhliin! Korkattiin pullo kuohuvaa Fetan kunniaksi ja käytiin porukalla illallisella. Onnittelut vielä kerran rop-Fetalle ja Lauralle sekä vsp-Ossille ja Sarille!

Vielä kerran isot kiitokset matkakumppaneille ja erityisesti Haakin perheelle niin majoituksen järjestämisestä kuin kaikesta avusta ja kestitsemisestä - oli aivan mahtava reissu! Kiitos myös Ellille ja Joonakselle Missun ja Wiltsun hoitamisesta!

Lopuksi pari linkkivinkkiä:


Bode ja Teija kehässä, Pete seuraa taustalla.


Meidän huoneessa oli kolme sänkyä. Kolmehan meitä tietysti oli majoittujaakin, ja vaikkei Boden olisi sängyllä tietysti tarvinnut hyppiä, niin kaikkia sänkyjä sen oli kuitenkin ihan pakko päästä testaamaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti