keskiviikko 11. toukokuuta 2011

Selkävaivoja

Wiltsulla oli kolmas ja toistaiseksi viimeinen hieronta maanantaina. Lihakset ovat nyt huomattavasti paremmassa kunnossa ja nekin kohdat, missä kireyttä esiintyi, pehmenivät hierottaessa. Lanneselkää poika kuitenkin aristi kovasti ja mahalihaksissa oli kireyttä, mikä viittaisi siihen, että selässä on jotain ongelmia.

Torstaille olin jo varannut ajan Marvetiin hampaiden putsaukseen, joten soitin ja varmistin, että siinä ehditään samalla ottaa kuva selästä. Spondyloosiepäilyn kera kuvauksiin mennään, katsotaan mikä tuomio tulee... Toivottavasti ei löydy mitään vakavaa!


Wiltsu petaa itselleen makuupaikkaa niin, että kuivaakin kuivempi maa pöllyää.


Mutta lopulta herra päätyi kuitenkin Boden jo aiemmin kaivamaan kuoppaan.

Wiltsun erkkariin meno ei sittenkään toteudu. Sain viimein selvitettyä, että näyttelyssä pitää olla mukana Kennelliiton oranssi eläinlääkintälomake, mihin eläinlääkäri on merkinnyt kastraation johtuneen sairaudesta. Kyseessä on sama lomake, millä todistetaan mm. hammasvauriot. Lomakkeen kierrättäminen Kennelliitossa leimattavana kestää noin kuukauden, joten se oli sillä selvä. Aikaraja tuli vastaan, näyttelyhän on jo kuun lopulla. Muutenkin mietin, olisiko järkevää maksaa 20 euroa Kennelliiton leimasta + eläinlääkärin palkkio vain yhdestä ainoasta näyttelystä. Siis lomakehan olisi tietysti käypä jatkossakin, mutta kun en ole Wiltsua suunnitellut enää näyttelyihin viedä. Harmi sinällään, olisi ollut ihan kiva nähdä Wiltsun pyörähtävän erkkarikehässä vielä kerran. Mutta kun ei niin ei.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti