sunnuntai 7. kesäkuuta 2009

Hengissä ollaan ja kaikki hyvin

Ohhoh, melkein kolmen kuukauden paussi blogikirjoittelussa... :o Onneksi muutama kirjoitus löytyi sentään puolivalmiina odottamassa puhtaaksikirjoitusta, joten ei tarvitse jättää ihan koko aikaa täysin unholaan.

Tässä lyhyt kertaus asioihin, joita muistan tai joista löytyi muistiinpanoja. Yritän nyt taas hieman aktivoitua ja saada tekstiä suollettua jatkossa vähän ripeämpään tahtiin.

Wiltsun hieronnat hierottu

Maaliskuussa Wiltsulla oli kolmas hierontakerta. Lapojen väli oli edelleen jumissa, mutta lavat irtosivat jo sen verran, että sormi meni alle. Sovittiin vielä neljäskin hierontakerta. Neljännellä kerralla poika olikin sitten jo niin hyvässä kunnossa, että voitiin jättää hieronnat siihen. Otetaan taas uusiksi, kun siltä tuntuu.

Treenailua

Treenikertoja on tässä lähes kolmessa kuukaudessa ehtinyt olla useampikin, osa enemmän osa vähemmän unholaan painuneita, mutta muutamasta jotain muistojakin.

Maaliskuussa käytiin Wiltsun kanssa toistamiseen vanhalla sahalla. Ukot löytyivät ja hauskaa oli taas niin koirilla kuin ohjaajillakin. On se vaan niin piristävää olla välillä muualla kuin niissä samoissa vanhoissa paikoissa.

Ritilärappuset testattiin tällä kertaa kunnolla. Wiltsu kiipesi reippaasti, kunnes lipesi ja minä kauhistuin niin, että käännyttiin oitis takaisin. Treenien vetäjä ei antanut armoa, vaan pakotti meidät molemmat takaisin ylös - ei ongelmia. Alaspäin tullessa Wiltsu lipesi taas ja minä lähes paniikissa. Treenien vetäjä kehui Wiltsua ja minä sain nuhteet. Koira toimi hyvin, vaikka ohjaaja yritti panikoimisellaan pilata koiran rappusissa kiipeämistä minkä kerkesi. Niinpä niin. Saisipa mun koirat jostain paremman ohjaajan.

Missun kanssa oltiin huhtikuussa raunioilla tarjoamassa 11-vuotiskakkukahvit. Kiire oli, kun mummeli oli jo viittä vaille 12 vuotta... (lue lisää) ja metsässäkin Missun kanssa käytiin. Rauniot sujuivat hyvin, mutta metsässä huomasi selkeästi iän jo hieman painavan. Kuvittelin maaston olevan tarpeeksi helppo, mutta ei se sitä ollutkaan. Otettiin pintahakua. Missu haki vähän turhan laajalla kaarella ja kiersi hankalia reittejä, joten väsymys alkoi selkeästi painaa loppua kohden. Hyvin se toimi, mutta jatkossa täytyy vaan olla tarkempi siitä, mihin sen mukaan ottaa ja kuinka paljon sen antaa työskennellä. Onnesta soikeana se kyllä oli, kun hommiin pääsi ja hyvin maittoi uni, kun kotiin päästiin.

Maksalaatikkokakkua kertaa kaksi

Kahdet synttäritkin ollaan tässä välissä ehditty viettää. Boden 3-vuotissynttäreitä vietettiin huhtikuun 5. ja Missu täytti 12 vuotta kesäkuun toinen päivä!

Siinä kai ne tärkeimmät? Seuraava blogimerkintä tulee piakkoin, lupaan, ettei sitä tarvitse odottaa kuukausikaupalla ;-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti