tiistai 2. maaliskuuta 2010

Vastaus viikon luontokuva -arvoitukseen

Arvuuttelin pari viikkoa sitten lumeen jääneen oudon jäljen aiheuttajaa (ks. kuva). Ja syyllinen jälkeen on...no kukapa muu, kuin hän, jota ainoana aiheuttajaksi veikattiin eli Bode! Pihan lumipenkat ovat täynnä Boden päänjälkiä, kun herra työntää päätään hankeen palloa etsiessään, joskus jälkiä jää myös etutassuista ja mahasta, kun pitää päästä vähän pidemmälle penkkaa tutkimaan.
Tällainen jälki jää siihen, mistä pallo löytyy, kun herran pitää kaivaa hysteerisellä vauhdilla saadakseen pallon mahdollisimman nopeasti esiin.


Bode ja Pallo! (jep, ihan tarkoituksella kirjoitettu isolla, niin rakas se Bodelle on)

Valitettavasti Boden rakas Pallo on edelleen kateissa ja tennispalloja rikkoutuu nopeaan tahtiin. Täytynee sittenkin käydä ostamassa uusi, onhan herran synttäritkin kohta tulossa... Ja kovasti kiinnostaa muutenkin mennä tutustumassa Tottakain uusiin tiloihin ihan kaikessa rauhassa (eilen pistäydyttiin vain pikaisesti hakemassa ruokasäkki).

2 kommenttia:

  1. Lumi-sukeltelu on mukavaa,ainakin NInosta. Bode tietty voi olla eri mieltä kun paniikki mielialalla etsii palloaan. Jotain positiivista pallothan on aika edullisia ja niitä saa ostettua melkein mistä vaan.;) Bode on kyllä mainio!

    VastaaPoista
  2. Se Boden Pallo maksaa noin 15 euroa, mutta kestääkin sitten kyllä kovassa käytössä lähes vuoden (mikäli ei siis huku...). Halvemmat pallot kestävät muutamasta sekuntista muutamaan päivään, joten edullisemmaksi pidemmän päälle tulee vähän hintavamman pallon hankinta.

    Kyllä Bodekin tykkää työntää päätään hankeen ihan huvikseenkin, vaikka Pallo ei hukassa olisikaan ;-)

    VastaaPoista