tiistai 16. maaliskuuta 2010

Vastaus viikon luontokuva-arvoitukseen nro 2

Reilu viikko sitten kysyin, osaako kukaan arvata kenen jäljet aidan ja kaivon välissä menee (ks. kuva )No Wiltsuhan se siinä menee.Ja tulee hetken päästä takaisin.


Pitäisiköhän käydä vielä tuollakin, kun nyt tälle puolelle onnistuin eksymään...


Ei kun käyn sittenkin varmuuden vuoksi vielä uudestaan täällä merkkaamassa paikat, että Bode varmasti tietää, kenen aluetta tämä on, jos joskus tänne eksyy.


Apua, olenkohan jo pihalla vai vielä pihan ulkopuolella, hmmm. Nyt ei ihan oikeasti näy aitaa missään, että tietäisin missä olen.

Wiltsu kävelee ihan huomaamattaan aidan yli ja pihan ulkopuolelle, sellaiset lumikinokset aidan vierustalle on kohonnut. Tosin, tietää selkeästi kyllä, ettei ole ihan luvallisilla teillä, koska vilkuilee aina ensin, missä minä olen ja minne suuntaan katson. Kun käännän selkäni, häipyy herra vauhdilla kohti suuria seikkailuja.Parin päivän päästä nappasin yläkerran ikkunasta kuvan lammelle päin. Kenen jälkiä nämä mahtavat olla? Onko Wiltsu käynyt seikkailemassa sielläkin vai onko kettu-repolaisen jälkiä?Ja reilun viikon päästä näkymä yläkerran ikkunasta oli tällainen! Pitäisikö laitattaa videovalvonta, niin selviäisi, kuka tai ketkä lammen jäällä seikkailevat. Wiltsu on kyllä useampaan otteeseen mennyt "vahingossa" pihan ulkopuolelle, mutta en oikein jaksa uskoa, että se olisi noin paljon siellä toikkaroinut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti