keskiviikko 26. syyskuuta 2007

Pölkyt pihalla

Bode ja limainen puupölkkykasa :o

Sainpas vihdoin heiteltyä puupölkyt pihan puolelle. Olisi vaan pitänyt ottaa ja siirtää ne talteen jo aikaa sitten, mutta kun ei niin ei. Olisi varmasti ollut paljon helpompi ja nopeampi homma, jos olisin tehnyt sen aiemmin. Nyt ne olivat jo ällöttävän limaisia ja liukkaita, osa ihan homeisiakin, yök! Eikä niitä pystynyt nostelemaan kuin yksitellen, kun meinasivat liukkauttaan livetä jatkuvasti käsistä. Onnistuin tietysti muljauttamaan ranteenikin siinä taiteillessani. Ei ole onneksi enää kipeä ja onneksi huomisessa treenipaikassa ei tarvitse yrittääkään saada autoa pyöriteltyä pienellä pläntillä ympäri - jos siis ranne tästä vielä intoutuu känkkäilemään. Mutta ei nyt näytä siltä.

Boxi liikkeellä

Hitsiläinen taas unohdin köyttää koiran boxin auton etuistuimen selkänojaan kiinni... Noh, tänään en kyllä enää jaksa. Huomenna se täytyy muistaa ennen liikkeelle lähtöä tai viimeistään ennen treeneihin lähtöä.

Olen jo muutaman päivän ajan ihmetellyt epämääräistä klonksumista ajaessani, ihan kuin takapaksi ei olisi kunnolla kiinni, vaikka sen kyllä pitäisi olla. Tässä yhtenä päivänä tuli sitten pamautettua takaluukku vähän voimallisemmin kiinni ja kauhistuin kuullessani aika ikävän helähdyksen. Boxi osui ikkunaan :o Onneksi ei mennyt lasi rikki!

Asiaa tarkemmin tutkailtuani huomasin, että kuormaköysi oli löystynyt ja boxi valunut taaksepäin ja aavistuksen vinoonkin. Mitenköhän se on mahdollista? Työnsin boxia eteenpäin ja köysi kiristyi taas. Mutta eihän siitä noin ole hyötyä, jos ei kerran boxi pysy paikoillaan :-( Täytyy siis palata entiseen systeemiin ja sitoa boxi matkalaukkuvyöllä etuistuimen selkänojaan. Eipähän pääse sitten enää valumaan taaksepäin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti