maanantai 12. joulukuuta 2011

Ihanaa sähköt poikki...

... totesi Bode perjantai-iltana, kun torpan valtasi yhtäkkiä täydellinen pimeys.

Wiltsu oli jo aiemmin viikolla kammattu ja nyt oli Boden vuoro. En vaan mitenkään onnistu ottamaan kampaa käteeni ilman, että Bode sen huomaa - ja häviää siinä silmänräpäyksessä. Vaikka Bode pieni onkin ja piiloutuu helposti, on minusta kuitenkin kehkeytynyt tässä vuosien varrella melkoinen konkari etsimään piiloon sännännyttä koiruutta. Ja tälläkin kertaa herra löytyi, vaikka hyvän piilon oli taas löytänyt. Tuskin olisi yhtään matalampana voinut maata isin tuolin alla.


Ei mami huomaa, jos makaan tässä matalana ja ihan hipihiljaa.

Hetken ehdin poikaa kammata, kunnes pimeys valtasi meidät. Myrsky oli katkaissut sähköt. Bode armahdettiin tällä kertaa ja siinä sitä sitten istuttiin kynttilänvalossa.

Sunnuntaina tyhjennettiin kaapista sinne kerätyt pahvikääreet. Tarkoitus oli laittaa ne kassiin ja viedä kierrätykseen, mutta kassi täyttyi ennen kuin sinne saatiin ensimmäistäkään pahvikäärettä laitettua.


Mitäs täällä on?


Tää on aika kiva, saanko tän?

Lopulta Wiltsu kuitenkin luopui kassista ja pahvikääreet saatiin sinne.


3 kommenttia:

 1. Meillä sama juttu: jos koirien kampa otetaan käteen-----> kämpässä ei näy yhtään koiraa....Sillä välin kun toista kammataan, toinen voi tulla melkein viereen härnäämään mut heti kun sessio näyttää loppuvan, toinen koira on taas hävinnyt. Onneksi koiriani ei tarvii joka päivä tai viikko kammata.

  VastaaPoista
 2. Stabyhounien koko määriteltiin vanhaan aikaan hauskasti: niiden kuului mahtua kulkemaan polkupyörän korissa. Mitenkäs on pyrrin laita? Wiltsu sopisi ainakin oikein hyvin kassissa kannettavaksi malliksi! ;)

  Saapuiko joulukortti perille, kyselee meidän ensimmäisestä virallisesta mallintyöstään innostunut pikkuneiti?

  VastaaPoista
 3. Marika: Joo, se on oikeesti välillä tosi rasittavaa. Jos vähänkään vahingossa edes hipaiset kampaa, niin Pöljänder ottaa ja lähtee livohkaan saman tien. Wiltsu ei ihan yhtä höntti ole, se sentään jää jopa hetkeksi kammattavaksi, ja ihan vapaaehtoisesti.

  gezang: Heh, Wiltsu ei ehkä enää mahtuisi polkupyörän koriin, kun on jo sen verran jäykistynyt, mutta kassissa kannettavan kokoinen pyrtsi olisikin oikein hauska määritelmä koolle.
  Oi, onko Dahlia päässyt jo valokuvamalliksi... Ei ole vielä tullut korttia, toivottavasti tulee tänään!

  VastaaPoista