maanantai 10. joulukuuta 2007

Bode messarissa


Bode sai Teijalta lahjaksi ihanan joulupiparin!

Joulukuun alun epätoivoinen kampausurakka takana - tuntui, ettei Bodea voinut sekunniksikaan laskea silmistään tai se onnistui heti hankkimaan pari takkua turkkiinsa :o Yhden kohdan kun sai selväksi, niin toiseen ilmaantui uusia takkuja.

Pikkuisen stressasi myös ajatus tietöistä ja uudistuksista messarin parkkialueilla. Ja etenkin, kun edellisenä iltana kuulin, että myöhästymisiä oli ollut runsaasti, kun tietyöt aiheuttivat pahaa ruuhkaa messariin tullessa. Onneksi Paula oli mukana, ei tarvinnut mennä yksin ja hätätilassa olisin voinut hypätä Boden kanssa kyydistä ja Paula olisi jäänyt parkkeeraamaan autoa. Kaikki sujui kuitenkin hienosti, pääsimme helposti ja ajoissa perille. Kiitos matkaseurasta Paula!

Pikkupojalle oli vähän hämmentävä juttu joutua metsän keskeltä ihmisvilinään ja nähdä kerralla paljon vieraita ihmisiä ja koiria. Yllättävän hyvin jätkä kuitenkin järkytyksestään selvisi ja esiintyi hienosti Virpin kanssa kehässä, kiitos Virpi! Bode sijoittui paras urosluokan neljänneksi ja sai varasertin. Arvostelu löytyy Boden tuloksista.

Aivan ihana yllätys odotti kehän jälkeen, kun Bode sai Teijalta lahjaksi joulupiparin :-) kiitos Teija!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti