sunnuntai 6. huhtikuuta 2008

Ääk, oikea äijä metsässä :o

Meillä oli pitkästä aikaa vieraita ihmisiä enemmänkin hakutreeneissä mukana. Ja mikä parasta, oli myös yksi "harvinaisemman" sukupuolen edustaja.

Päätin siis ottaa Bodelle ensimmäiseksi makkararinkiä, että sai hieman tuntumaa uusiin ihmisiin. Tuttujen ihmisten luo meneminen ei ollut ongelma eikä mikään, vieraita naisia se ensin vähän vilkuili, mutta pienellä avustuksella meni kyllä hakemaan nakinpalasensa. Isoakin isompi järkytys sen sijaan oli, kun kutsuja oli mies. Bode oli aivan hämmennyksissä: "Mitä tuo tuollainen täällä tekee?" Mun oli pakko mennä edeltä, että Bodekin uskaltautui.

Vaikea, helpohko ja tooosi helppo

Maalimiehet jaettiin siten, että ensin meni kaikkein "vaikein" tapaus peräänajona. Matka oli todella lyhyt ja piilo helppo, riittävästi vaikeutta kun oli siinä, että maalimies oli ihan oikeastikin mies ;-) Bode lähti hienosti ja haki hienosti, mutta ei mennyt ihan lähelle. Nakkipurkin se tuli kuitenkin tyhjentämään reippaasti, kun pääsin perille ja annoin siihen luvan.

Toinen maalimies oli vieras nainen ja muistikuva. Ei ongelmia alun haahuiluja lukuun ottamatta. Bode meni ihan viereen ja tuli yhdessä maalimiehen kanssa pois piilolta (olivat menneet iiiison ja leveän ojan yli ja minä odotin toisella puolella, kun en kuitenkaan olisi yli päässyt).

Kolmas maalimies olikin sitten tooosi helppo tapaus. Tuttu nainen ja valmis. Ei ongelmia.

Tuuli oli todella olematon, joten haahuilua esiintyi vähän jokaisen kohdalla, mutta muuten olen kyllä todella tyytyväinen reippaasti toimineeseen poikaan! Oli sentään kaksi ihan vierasta maalimiestäkin. Ja se on todella harvinaista meidän treeneissä!

Treenien päätteeksi Bode tarjosi vielä rahkapiirakkaa synttäreidensä kunniaksi. Paniikki vaan meinasi iskeä, kun olin palstalta laskenut, että meitä olisi kuusi paikalla, mutta autoja ja ihmisiä olikin reippaasti enemmän. Hyvin tarjoilut kuitenkin riitti, joskin osa ei edes uskaltanut ottaa, kun minä hölmö kauhistelin ääneen, että näinköhän siitä kaikille riittää... Niinpä, sitä teippiä tarvitsisi joskus muulloinkin suun eteen, kuin vain koirien kanssa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti