perjantai 18. huhtikuuta 2008

Bode prkl

Olinpa tässä yhtenä päivänä tekemässä lähtöä kotoa, mutta lähtöni hieman viivästyi, kun Bodea ei näkynytkään terassilla eikä edes koko pihalla...
Ai miten niin, missä olen ollut?


Hetken huhuiltuani, näin sen tulevan juoksujalkaa kaukaa pihan ulkopuolelta. Mitä lähemmäs se pääsi sitä järkyttyneemmäksi tulin. Missä ihmeessä se oli ollut ja mitä tekemässä?

Se oli lähes kauttaaltaan aivan märkä ja kurainen. Ainoastaan selkä ihan keskeltä oli kuiva.

Meillä on tontilla, aidatun alueen ulkopuolella, muutama pieni lampi, mutta todennäköisemmin Bode oli pistäytynyt naapuritontin isommassa lammessa. Ainakin siltä suunnalta se tuli.

Selvittyäni pahimmasta järkytyksestäni, kiiruhdin hakemaan kameraa, oli koiruus mokoma sen näköinen, että pakkohan tuo näky oli ikuistaa...

Sinänsä ihan kiva, että poika osaa viihdyttää itseään eikä jää toimettomaksi, jos kukaan ei jaksa tai ehdi sen kanssa puuhailla, mutta rajansa kaikella. Luulisi, että pihaltakin löytyisi jotain tekemistä, meillä on kuitenkin aika iso alue aidattuna. Ei kyllä pitäisi olla tilanpuutteesta kiinni.

Onneksi ei ole naapureita lähistöllä!

Tämä kuva sopii valokuvatorstain haisuli -haasteeseen kuin nenä päähän :-P

5 kommenttia:

  1. Hih, Bode näyttää aivan liki samalta kuin Nino kerran kun olin lähdössä kiireesti töihin ja pikalenkitin piskin tossa läheisellä kentällä.. No sinnehän se paska-ojaa meni ja lenkki jäi vielä aiottua lyhyemmäksi,kun piti pikapestä koira,kun ei sitä uskalla yksin pihalle päiväksi jättää. Ihme ja kumma ehdin vielä töihinkin ajoissa!

    VastaaPoista
  2. Mikä kumma siinä on, että nuo mokomat keksivät aina jotain tollasta just silloin, kun on kiire johonkin? Argh!

    VastaaPoista
  3. Ihana haisuli ja turkkia riittää mitä kastella ja kurata.

    VastaaPoista