tiistai 13. tammikuuta 2009

Viikon koirakuva: ensimmäinen

Viikon koirakuva palasi joulutauolta ja tällä viikolla aiheena on ensimmäinen. Nyt osallistun haasteeseen heti. Edellisellä kerralla nimittäin ajattelin aikaa olevan ruhtinaallisesti, vaan kuinkas kävikään, myöhästyin :-( Niin pitkälle olin kuitenkin osallistumisyrityksessäni päässyt, että päätin laittaa joitakin tunnelmointikuvia näin haasteen ulkopuolella.

Mutta tässä nyt siis se ensimmäinen:


Ensimmäinen oma koirani, Riina, ensimmäistä päivää Suomessa. Tämä kuva on ollut viikon koirakuvassa aiemminkin, mutta pakko oli laittaa uudestaan, kun sopii aiheeseen paremmin kuin hyvin.


Riinan ensimmäinen syntymäpäivä!
Bode ensimmäistä päivää Suomessa. Kuva on otettu myöhään illalla, joten värit ovat vähän mitä ovat.


Ei kyllä millään uskoisi, että Bode on joskus ollut tuollainen pikkuruinen pallero, jota jaksoi nostella ja kanniskella sylissä pihalle pissalle ja muutenkin. Uskomatonta, miten aika rientää!

Nyt se on jo iso jätkä, vaikkei se sitä itse tahdo uskoakaan. Ihan samalla tavalla änkeää pöydän alle ja menee tuolin alta kuin vauvanakin. Ainoastaan sillä erotuksella, että nykyisin tuoli siirtyy kolisten Boden tieltä pois ;-) Onneksi se ei enää sentään yritä mennä Wiltsun eikä Missun mahan alta :-D

Viimeisin kerta, kun Bode Wiltsun mahan alta meni, oli todella näkemisen arvoinen. Wiltsu-reppanalle oli melkoinen järkytys ja silmät levähtivät lautasen kokoisiksi, kun sen jalat nousivat yhtäkkiä ilmaan...


Jotakuinkin ensimmäinen yhteiskuva tassunalla-jengistä - siis sellainen, missä kuopus ei ole loikkaamassa kenenkään kimppuun tai muuten vaan höseltämässä niin, ettei kuvasta saa mitään tolkkua. Muutenhan tämä kuva on... noh, hmm ;-)

6 kommenttia:

 1. Vastavierailulle tulin :) Täällähän onkin monta erilaista kuvaa esillä tosta haasteaiheesta :)
  Ensimmäisenä mun silmiini pisti noi ton Riinan korvat tossa ekassa kuvassa ja sit toi herkullisen näkönen kakku...Mahtokohan olla muuten Riinan ensimmäinen kakku siihen astisessa elämässään...

  VastaaPoista
 2. Ihania pentusia :) Ensimmäisenä mullakin tulee mieleen pentukuvat aiheeseen sopien.

  VastaaPoista
 3. Onpas kauniit ja selkeät sivut! Ja kauniita koiria! Kiva värikokoelma :)

  VastaaPoista
 4. Suloisia pentukuvia, joita on mukava aika-ajoin katsoa aina uudestaan ja uudestaan. Tuo synttärikakku kyllä näyttää tosi herkulliselta ; )

  VastaaPoista
 5. Teillä on kyllä tosi persoonallinen koirakolmikko! Ja pikkiriikkinen Bode - voiko suloisempaa ollakkaan? :D

  VastaaPoista