torstai 27. elokuuta 2009

Kouvolassa ravaamista

Tiistaina Missu kävi Kouvolan eläinlääkäriasemalla kontrollissa ja tänään käytiin nivelen huuhtelussa. Vielä en hypi riemusta, mutta varovaisen toiveikas olen, jospa voitaisiin sittenkin jättää vaikeat päätökset tekemättä.

Edelleen Missu loikkii useimmiten kolmella jalalla, mutta ottaa neljännen käyttöön, kun sitä asiasta muistuttaa. Eli jalan käyttämättömyys on jo muodostunut tavaksi eikä välttämättä aina johdu kivusta. Missu pystyy myös jo kannattelemaan painoaan hetken aikaa kipeällä jalalla.

Antibiooteilla jatketaan edelleen ja viikon päästä voidaan aloittaa kipulääkitys, kun kortisonipiikistä on kulunut riittävän pitkä aika. Seuraava kontrolli on reilun kahden viikon päästä.

Kotihoitona kyynärnivelen varovaista koukistusta ja suoristusta kivun sallimissa rajoissa useita kertoja päivässä. Uimaan mennään myös kunhan haava on parantunut riittävästi.

Tuollahan tuo mussukka nyt nukkuu sohvalla. Bode ja Wiltsu ovat vähän ihmeissään, mutta antavat Missun onneksi olla suht rauhassa. Ei Bode ehkä enää riehukaveria Missusta saa, mutta toivottavasti paraneminen etenee niin, että  jalka tulee kävelykuntoon!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti