torstai 31. joulukuuta 2009

Ihanaa, vuodenvaihde ja vettä tulee!

Täällä tulee siis vettä, mutta ei taivaalta. Pikkuisen ehdin jo säikähtää, kun meillä meinasi vuosi vaihtua ilman raanasta tulevaa vettä :o Ja joo, kyllä sitä vettä tarvitaan vuodenvaihteessakin. Koirille juotavaksi, Boden ruuan turvottamiseen, kahvin keittoon ja olisi ihan kiva välillä hieman peseytyäkin jos ei muuta niin ainakin käsiä huuhtaista...

Aamulla käsiä pestessäni alkoi vedentulo hiipua. Juuri ja juuri sain viimeisetkin saippuanrippeet huuhdeltua käsistäni kun vettä tuli enää tipoittain. Onneksi olin ehtinyt laittaa jo kahvin tulemaan. Mihinkään en nimittäin olisi päässyt edes aamukahville, kun molemmat autot olivat Peten työpaikalla. Tai olisinhan voinut tietysti soittaa äitilleni ja pyytää hakemaan tai ehkä naapurissa olisi kahvit keitetty, jos olisin kauniisti pyytänyt...

Pumppu rikki vai putket jäässä?

Vesipumpun mittari meni nollille joka kerta, kun avasin raanan ja vedentulo loppui. Laittaessani raanan kiinni, nousi viisari mittarissa ylöspäin. Otin hetkeksi pumpun kokonaan pois päältä. Ei hyvä idea. Sen jälkeen mittari ei enää noussut kuin aavistuksen nollan yläpuolelle.

Päässäni raksutti kuumeisesti; oliko pumppu sanonut työsopimuksensa irti vai - haa - putket jäässä. Siinähän se. Vasta vähän aikaa sitten hämmästeltiin, oliko putkenlämmitin mennyt rikki vai oliko jompi kumpi laittanut lämmityksen pois päältä, kun kylmä vesi oli taas kylmää. Kumpikaan ei muistanut laittaneensa lämmitystä pois päältä, mutta ei taidettu asiaa tarkistaakaan. Nyt tarkistin ja pois päältähän se oli. Ei muuta kuin lämmitys takaisin päälle ja peukut sekä varpaat pystyyn, että putket vielä sulavat ja vesi alkaa taas virrata.

Ja alkoihan se, jihuu! Kiireesti koirien vesikupit täyteen, pyykit ja astiat koneisiin ja koneet pyörimään, eihän sitä koskaan tiedä, milloin vedentulo seuraavan kerran tyrehtyy. Onneksi ei sentään tarvinnut alkaa sulattaa lunta koirille juotavaksi ;-)

Onnea ja menestystä vuodelle 2010!

Joulu tuli ja meni sellaista vauhtia, etten saanut ajoissa laitettua toivotuksia tänne blogiin enkä kotisivuillenikaan, mutta vuodenvaihdetta juhlistetaan vähemmän kiireisissä merkeissä, joten nyt on aikaa ja intoa näpytelläkin hieman.


Vauhdikasta vuodenvaihdetta!

Ai niin, täytyykin muistaa laittaa pullo kuohuvaa jääkaappiin... Railakasta vuodenvaihdetta ja onnea uudelle vuosikymmenelle! Kippis!

2 kommenttia:

 1. Hyvää Uutta Vuotta! Ja kiitos onnitteluista!

  VastaaPoista
 2. Tuula & tytöt31.12.2009 klo 21.51

  Hyvää Uutta Vuotta teillekin!
  Ihanan vauhdikas kuva.
  Rapsutuksia pojille.

  VastaaPoista