perjantai 22. tammikuuta 2010

Pallo hukassa

Eipä ole meille tällaista määrää satanut lunta vuosiin. Tänä talvena on lunta tullut jo niin paljon, että se aiheuttaa Boden pallonpeluulle hivenen haastetta:


Mis mun pallo on?


Mis mun pallo on?


Ei hitto, mis mun pallo on?


Hei tiiätkö, mis mun pallo on?


Mis mun pallo on?


Mis mun pallo on?


Mis mun pallo on?


Jihuu mun pallo löyty!


Tää on mun pallo ja enää en tätä hävitä! Uskokoon ken haluaa.... (toim.huom.)

PS. Osuin pitkästä aikaa valokuvatorstain sivuille ja tällä kertaa löytyi sopivaakin sopivampi haasteen aihe: lumi.

4 kommenttia:

 1. Tuula & tytöt22.1.2010 23.05

  Suosittelen Bodellekin vähän isompaa palloa niin kuin Helmillä on. Ei huku niin helposti. Vaikka oli se jättipallokin kerran Helmiltä hukassa, kun oli jättänyt sen kompostin taakse, eikä muistanut missä se oli. Sieltä se ei oikein näkynyt ja minäkin aloin jo uskoa, että joku on käynyt sen varastamassa.
  Rapsutuksia pojille!

  VastaaPoista
 2. ihana kuvasarja.=) Voi Bode parkaa,hurja homma oli,mutta onneksi aarre löytyi.

  VastaaPoista
 3. Tuula & tytöt: On Bodella välillä ollut vähän isompiakin palloja - ei tosin koskaan niin isoa kuin Helmillä, mutta se tykkää eniten noista pienistä. Ja tuo nimenomainen, mikä sillä nyt on, kestää noin vuoden käyttökunnossa (saa joululahjaksi aina uuden). Muut pallot joutavat roskiin jo huomattavasti aiemmin. Tosin näin lumisina talvina isompi pallo olisi todella siinä mielessä kätevämpi, ettei hukkuisi (ainakaan niin helposti) hankeen.

  Hanne: Onhan siinä aika iso homma, mutta kyllä Bode ihan aktiivisesti usein itse nostaa vaikeusastetta. Monesti se nimittäin hyökkää pallon kimppuun ja täppää sen etutassuillaan syvälle hankeen ja jostain kumman syystä unohtaa nopeasti missä pallo on ja alkaa etsiä sitä todella laajalla säteellä. Sillä on ihan omat kuvionsa - niin kuin niin monessa muussakin asiassa :-D

  VastaaPoista
 4. Tää on hauska, melkein kun naapurin Luppa

  VastaaPoista