keskiviikko 28. huhtikuuta 2010

DogFriday: drama queen

DogFridayn kuvahaasteen aiheena on drama queen. Suurta draamaa meillä syntyy aina, kun koirien takkuja pitäisi yrittää availla. Molemmat kiljuvat kuin syötävät, kun karvakökköön vain pikkuriikkisenkin koskee...

Pöhelöiden kruunaamaton kuningas
siirtää vaikka lasia ja pulloja täynnä
olevan kaapin paikoiltaan.

Mutta Bode, kaikkien pöhelöiden kuningas, joka myös suurena drama queeninä tunnetaan, on ihan omaa luokkaansa kun puhutaan ylireagoinnista - asian kuin asian suhteen. Joskus sitä alkaa "pelottaa" niin vietävästi joku ihan normaali jokapäiväinen asia, ettei mitään rajaa.

Jos pallo katoaa Boden ulottumattomiin, drama queen astuu välittömästi estradille; kivet, multa ja nurmikko pöllyävät pihalla, lattiaa raavitaan hysteerisesti sisällä. Jokunen vuosi sitten siirtyi Boden toimesta myös superpainava kaappi pois paikoiltaan. Keneltäkään ei voi jäädä huomaamatta, jos Bodelta on jotain hukassa, herra tekee siitä kyllä niin valtavan suuren numeron, että koko kylä saa tietää tapahtuneesta.


Boden pallo on vierinyt kaapin alle ja meneillään on armoton lattian "kaivaminen"

Bodea masentaa, kun kukaan ei leiki sen kanssa.

Myös hakutreeneissä drama queen tulee herkästi esiin, jos kaikki ei suju herran mielen mukaan. Sen on moni maalimies saanut jo omakohtaisesti kokea. Esimerkiksi Boden nakkeja ei saa näpelöidä. Sen verran niihin saa koskea, että ottaa purkista ja antaa hänen ylhäisyydelleen. Mutta auta armias, jos maalimies menee ja napsauttaa nakinpalaa hieman pienemmäksi... Bode ottaa välittömästi hatkat. Samoin herra häipyy, jos maalimies kulkee väärää reittiä takaisin keskilinjalle. Reitin tulee luonnollisesti olla Boden valitsema, kuinkas muuten.

Uskaltaisin siis väittää, että tästä herrasta löytyy drama queenin aineksia vaikka muille jakaa.

2 kommenttia:

  1. Meillä kanssa aiheuttaa nuo pallon hukkumiset huonekalujen alle pientä draamaa...kaivamista säestää vielä purina/ininä/mörinä ja välillä sitten oikein kunnon kiroilut :)
    Mutta kaikkein pahiten dramatisoidaan kylpyhetkiä ;)

    VastaaPoista
  2. Äänettömästi ei meilläkään palloa etsitä. Jos ei kaivaminen ja örinä saa palvelijaa havahtumaan ja tulemaan apuun, niin sitten alkaa kovaääninen komentaminen ;-)

    VastaaPoista