keskiviikko 26. toukokuuta 2010

DogFriday: muisto

Tällä viikolla DogFridayn koirakuvahaasteessa uppoudutaan muistoihin. Ensimmäisenä tuli mieleen surullisia muistoja: lähestyvä luopumisen aika ja menettämisen tuska, mutta päätin pikaisesti siirtyä muistoissani vielä kauemmas, yhden - nyt jo päättyneen - aikakauden alkuun.

2.6.1997 Riinasta tuli toistamiseen äiti. Pentulaatikossa tuhisi 12 pientä briardinalkua, joista Missu ainoana sai jäädä mamman luo, kun kaikki muut pentuesisarukset lähtivät kukin tahoilleen uusiin perheisiinsä.


Missulla on vaikeuksia ymmärtää, miksi maitobaaria ei saa käyttää, kun se siinä niin sopivasti lähistöllä koko ajan on.

Siitä alkoi kahden tytön yhteinen kuusi vuotta kestänyt taival ja siihen aikaan liittyy monta monta ihanaa ja rakasta muistoa.


Juostaanko kilpaa, juostaanko?
Vaarin luona Muurlassa oli tilaa temmeltää ja siellä tytöt viihtyivät hyvin.Riina ja Missu testaavat, pystyykö jäisestä lammesta juomaan. Vanhempani ja heidän koiransa Cesi menossa mukana.


Kepinveto oli yksi tyttöjen lempileikeistä - takaa-ajon lisäksi.

Onnellisia muistoja on paljon ja kuviakin löytyy, mutta paperiversioina eikä kukaan ole vieläkään asentanut skanneria tähän koneeseen, joten täytyy tyytyä näihin kuviin, mitkä olen jo aiemmin skannannut.

4 kommenttia:

 1. Valokuvat rakkaasta lemmikistä tuovat sekä iloiset että surulliset muistot mieleen. Näin kävi ainakin minulle, kun muistelin x-rotuista Nalleamme.
  Onneksi tuo digikamera on keksitty, tulee kuvattua paljon enemmän kaikenlaisia arkipäivän touhuja ja niitäkin kuvia on vuosien jälkeen mukava katsella :)

  VastaaPoista
 2. Totta, digiaikana on tullut kuvattua huomattavasti paljon enemmän kuin filmirullien aikaan. Ja onneksi on, muistoja jää enemmän (kun tuo pää on niin hatara, ettei siellä säily kuin vaan pieni osa muistoista).

  VastaaPoista
 3. Kivoja kuvia! Olipa aikoinaan iso pentue - 12 pentua! Siinä taisi riittää työtä :D

  VastaaPoista
 4. Ihania nää vanhat kuvat!

  VastaaPoista