torstai 20. toukokuuta 2010

Valokuvatorstai: hassu

Valokuvatorstain haasteen aiheena on tällä viikolla hassu. Sana, mikä sopii tähän jengiin kuin nenä päähän.

Wiltsu rakastaa ahtaita paikkoja ja ennen kuin ymmärsin ostaa sille häkin kotiin, joutui ressukka etsimällä etsimään sopivan ahtaita paikkoja pesäkseen. Paremman puutteessa sellaiseksi kelpasi vaikka pöydällä oleva laatikko.

Ennen muinoin meillä oli pation reunustalla kauniita liljoja, mutta ei enää. Liljat, etenkin keltaiset sellaiset, ovat Wiltsun suurta herkkua. En voinut uskoa enkä käsittää, ennen kuin omin silmin näin, että herra todellakin pistelee kukkia poskeensa hyvällä ruokahalulla. Kuva liljoista olisi sopinut myös viime viikon haasteeseen - aina mielessä, mutta viikko vierähti huomaamatta ohi, enkä ehtinyt osallistua. Haaveilen jatkuvasti kukkaloistosta, mutta koska rakkaat puutarhuriystäväni auttavat kukkapenkkien kanssa, joudun istuttamaan sipuleita aina uudestaan ja uudestaan. Eihän ne silloin mihinkään kasva, kun jatkuvasti kaivetaan ylös :-(Toinen hassulainen ei taida esittelyjä kaivata. Nämä kuvat ovat olleet esillä aiemminkin, mutta kuvastavat hassuutta paremmin kuin yksikään uusimmista kuvista.


Bode kasvoi huomaamattaan yli tuolin mittojen, mutta fiksuna (!?) poikana keksi heittää takapuolensa selkänojalle ja hyvin onnistui luun syöminen tuolilla sen jälkeen.


Tyyny on päättänyt päivänsä ja teurastaja on tyytyväinen työnsä tulokseen.

3 kommenttia:

 1. Jos jotkut eläimet on hassuja - kissojen lisäksi - niin koirat ü

  Kun olisi vaan aina se kamera hollilla, niin materiaalia kyllä riittäisi, päivittäin ü

  VastaaPoista
 2. Wiltsu on kyllä mainio laatikkonsa kanssa! :D
  Minä istutin auringonkukkia ja nähtäväksi jää, että kaivaako puutarhuri-neve ne ylös jossain vaiheessa ja eivät kerkeä kasvaa edes 150cm korkeaksi.

  Terkkuja pohjosesta!

  VastaaPoista
 3. Pankin talkkari: Totta, kamera pitäisi olla liimattuna käteen, niin johan riittäisi mahtavia tilannekuvia elävästä elämästä.

  Karo: Veljeni tyttö istutti aikoinaan auringonkukkia, mutta perheen Isa-briardi päätti, ettei heidän pihalla sellaisia kasva... Ja tietäähän sen, kuka talossa hoitaa pääpuutarhurin virkaa ja näin ollen tekee myös lopulliset päätökset... Pidän peukkuja, että Neve kelpuuttaa auringonkukat teidän pihalle ja siihen paikkaan, mihin olet ne istuttanut ;-)

  VastaaPoista