tiistai 19. lokakuuta 2010

Hakumetsässä

Viikonloppuna kokeilin, miten sujuu yhteiset hakutreenit molempien poikien kanssa. Ongelmana on nimittäin ollut saada Bode autoon Wiltsun jo ollessa siellä. Wiltsu kun tekee hyvin selväksi sen, ettei Bode ole tervetullut autoon ja Boden väkisin tunkeminen boxiin ei ole niitä kaikkein helpoimpia tehtäviä. Tällä kertaa Wiltsulla oli onneksi vähän hidas sytytys. Se aloitti murinan ja ärinän vasta kun Bode oli jo boxissa. Ei siis ongelmaa.

Treenit sujuivat muutenkin ihan mallikkaasti. Wiltsulla oli kaksi maalimiestä hirveässä risukossa ja yksi tyhjä helpommalla puolella. Hivenen oli taas hankaluuksia irrota riittävän pitkälle risukkoon, mikä on toisaalta ihan ymmärrettävää, koska Wiltsu inhoaa yli kaiken risujen seassa rämpimistä. Ukot löytyivät kuitenkin hyvin, kun ensimmäinen antoi äänimerkin ja toisella vähän yllytti pidemmälle. Välissä oli yksi tyhjä pisto ja sinnekin pikkumies lähti reippaasti.

Bodelle laitettiin kaksi äijää helpommalle puolelle. Pelkäsin, ettei mamin pikkuinen uskalla lähteä kovin kauas, mutta ketut. Herrahan viuhtoi ties kuinka pitkälle - tosin keskilinjan suuntaisesti. Sai lopulta kuitenkin hajun maalimiehestä, joka löytyi ison kaarroksen jälkeen. Myös toisen maalimiehen kohdalla kävi Bode hakemassa hajun tosi kaukaa - outo juttu.

Muisti taas hivenen pätkii ja osa treeneistä on ihan hämärän peitossa. Olisi pitänyt näpytellä tapahtumat heti tuoreeltaan. Jospa seuraavien treenien kulun saisi ylös vähän nopeammin...

Treenikuvia löytyy Tiinan blogista.


1 kommentti:

  1. Pitkästä aikaa tulin kurkkimaan ja olihan tänne tullut päivityksiä! Kivaa!! Nyt niitä vaan reippaasti lisää.

    VastaaPoista