torstai 24. maaliskuuta 2011

Alkukirjaimet: LI

Tänään oli jo kolmas aamu peräkkäin, kun Wiltsu otti ja livahti omille teilleen. Tiistaiaamuna Pete ikkunasta ulos vilkaistessaan huomasi autonsa takana jalkoja. Tarkemmin katsottuaan, totesi että Wiltsuhan se siellä. Herra oli siis portin ulkopuolella. Seuraavana aamuna Pete jäi tarkkailemaan, mitä herra touhuaa, pihalle päästyään. Ei kun pikaisesti pissat pihalle, vauhdilla kinoksen päälle ja aidan yli livohkaan. Ja sama homma jatkui tänä aamuna...

On taas se aika vuodesta, kun aita on meillä vain koristeena, paikoin sitä ei edes näy, kun on kokonaan lumen alla piilossa.

Alkukirjaimet -kuvahaasteessa on aiheena LI-alkuinen sana ja koska meillä on suuren luokan LIvahtaja laumassa, niin päätin ottaa ihka ensimmäistä kertaa osaa haasteeseen. Tästä on siis kovaa vauhtia muodostumassa kuvahaasteblogi, kun en näköjään kovin usein enää muuta höpinää tänne saa laitettua. Mutta kuviahan on kuitenkin kiva katsella, eikö?


Pääsisiköhän tässä kohdasta hyvin livohkaan?


Heippa, minä menen nyt!


3 kommenttia:

  1. Tervetuloa mukaan! Vai livohkaan teiltä lähdetään? Ei muuta kun korkeempaa aitaa pykäämään :)

    VastaaPoista
  2. Tervetuloo! Livohkaan mäni :)

    VastaaPoista
  3. Aika nopeaan on livohkaan lähdetty. Meillä pojan perheessäkin kaivettiin aidan reunuksiin lumeen ojat, etteivät mäyrikset olisi karanneet livohkaan.

    VastaaPoista