tiistai 29. maaliskuuta 2011

Täyttö- ja patterivapaa haukunrajoitin

Meillä on aivan loistava kaukohaukunrajoitin. Siihen ei tarvitse lisätä sitruuna- eikä pippurituoksua eikä se myöskään tarvitse patteria. Riittää, että sen laittaa ruokapöydälle, niin Bode ei komenna pelaamaan palloa. Ihan oikeasti, niin se toimii!Bodesta on viime aikoina kuoriutunut raivostuttava komentaja. Päivät menee ihan rauhallisesti, mutta iltaisin, kun istutaan katsomaan telkkaria, tulee herra pallonsa kanssa ja alkaa vaatia kovaäänisesti peliseuraa. Pari päivää sitten mulla meni hermot. Päätin, että nyt saa riittää ja kaivoin haukunrajoittimen kaapista.

Boden suu meni välittömästi kiinni ja pää painui alas, kun näki, mitä mulla oli kädessä. Sovitin rajoitinta kaulaan ja otin heti pois, kun huomasin, että sitä pitää hieman löysätä. Siitä on nimittäin muutama vuosi, kun rajoitinta on viimeksi käytetty. Bode oli sillä välin hipsinyt ulko-oven viereen maate, joten laitoin rajoittimen pöydälle odottamaan, koska komentaminen taas alkaa. Ei enää alkanut uudestaan koko iltana. Ah, mikä ihana rauha.

Seuraavana iltana Bode saapui taas palloineen sohvan eteen. Suun aukaisu ja pieni nytkähdys ennakoivat möykän alkua, mutta tällä kertaa herra ei päästänyt ääntäkään. Vilkaisi vain pikaisesti ruokapöydälle, missä haukunrajoitin edelleen nökötti, sulki suunsa ja painoi päänsä alas. Tosin nyt ei masennus ollut niin kokonaisvaltaista kuin edellisenä iltana. Pallonpeluuta kyllä harrastettiin, se tapahtui vain ilman jatkuvaa komentamista. Ihanaa, kaukohaukunrajoitin toimii loistavasti, suosittelen!


2 kommenttia:

  1. Ai me ei ollakaan ainuita joilla haukunestopanta toimii kaukona?!?
    Kuismalla käytettiin autossa kerran pantaa oikealla tavalla, sen jälkeen riitti että etupenkiltä näytit pantaa paksia kohti ja nyt ollaan edetty siihen pisteeseen että sormen nostaminen riittää!
    On se vaan niin maan perin hyödyllinen kapistus!

    VastaaPoista
  2. Bode on kyllä oikeesti fiksu.=)

    VastaaPoista