maanantai 24. lokakuuta 2011

Surkeaa sisustusta

Olen tästä samaisesta aiheesta purnannut ennenkin, mutta en voi olla taas laittamatta muutamaa kuvaa, joissa tehdään erittäin selväksi, kuinka surkeita sisustajia me ihmiset (ainakin meidän taloudessa) kanssaeläjiemme mielestä olemme.


Wiltsun mielestä uusikin sohva on ihan liian kova, joten herra kaataa lähes päivittäin selkänojapatjan kumoon ja käy koko kasan päälle maate.


Mitäs siinä tuijotat? Tässä on paljon pehmeämpää ja mukavampaa näin, usko pois.


Jos sohvan selkänojapatja ei joudu uudelleensisustuksen kohteeksi, niin sitten lentävät vähintään sohvatyynyt lattialle. Yleensä Wiltsu kuitenkin jää itse sohvalle, vaikka lennättääkin tyynyt lattialle, joten tällainen kuva on melkoinen harvinaisuus.

Ja kyllä Bodekin näyttää meille mielipiteensä hyvin selkeästi. Ei kuitenkaan onneksi yhtä usein kuin Wiltsu.


Viime viikonloppuna saunassa ollessamme, oli Bode tullut siihen tulokseen, että pyyhe tarvitsee hieman uutta ilmettä.

Yleensä Bode tyytyy vain myttäämään pyyhkeen saunan oven eteen ja käy siihen päälle maate niin, ettei saunan ovea saa auki. Jostain syystä jätkä päätti kuitenkin tällä kertaa repiä pyyhkeen riekaleiksi. Vanhahan pyyhe jo oli, mutta tykkäsin siitä, joten harmittaa, ettei se sellaisenaan herralle käynyt.

Bode harrastaa yleensäkin ovien edessä makaamista ja joskus iltaisin meinaa ihan oikeasti iskeä paniikki, kun herra käy vessan oven eteen yöunille, kun itse olen vielä iltapesulla. Herraa ei meinaan hevin saa siirtymään oven edestä pois, kun on nukkumaan asettunut. Toistaiseksi en kuitenkaan vielä ole joutunut yhtään yötä vessassa viettämään.


2 kommenttia:

 1. voisi se Bodekin aamulla olla hädissään kun sua ei näy missään, kun olet siellä vessassa yösi viettänyt :D
  Onneksi meillä revitään vain ne pyyhkeet joiden päällä ovat rustoja raksuttaneet, nekin vain siksi että niissä on sitä verta ja muuta hyvää makua ;)
  Mutta Kuisma petaa sohvaa hurjasti ja jurputtaa samaan aikaan kovaan ääneen. Miten me laitetaankaan niin huonosti päiväpeitto siihen sohvalle lojumaan yön ajaksi?!

  VastaaPoista
 2. Näinköhän tuo herra Pöhelssön edes huomaisi, ettei minua näy. Tai ehkä sitten, jos aamupalaa ei ala kuulua.
  Hyvä, että teilläkin on samaa meininkiä. Meinasin jo, että me ollaan ainoat surkeat sisustajat.

  VastaaPoista