keskiviikko 23. toukokuuta 2007

Hakuilua

Boden kanssa käytiin viikonloppuna Savonlinnan lähistöllä hakuleirillä. Tai meidän kohdalla kyse oli vain päivän reissusta. Aamulla kuudelta oli lähtö ja takaisin kotona oltiin puoli kymmenen kieppeillä... Oli kyllä rankka, mutta tosi kiva reissu!

Aamupäivällä oli ensin esineruututreeniä. Boden kanssa ei olla esineitä juurikaan otettu, joten työsarkaa riittää siinä meille vielä paljon.

Esineiden jälkeen lähdettiin hakumetsään. Boden kaartelu- ja haahuiluongelmaan ehdotettiin ratkaisuksi pomppuja. "Siis että mitä?", ihmettelin kummissani. Mutta tuttu juttuhan siinä olikin kyseessä, asia selvisi, kun näin ensimmäisen pompun. Meilläpäin sitä kutsutaan haamuiluksi :-)

Bode oli enemmän tai vähemmän pihalla koko treenien ajan, kun mikään ei mennyt vanhan, tutun kaavan mukaan. Äijät haamuilivat metsässä eivätkä olleet visusti piilossa, kuten normaalisti ja mamikaan ei tullut maalimiehen luo antamaan lupaa palkan ottamiseen... Hämmennystä lisäsi vielä vieraat maalimiehet. Ei pitäisi ei, mutta kun meillä valitettavasti on niin pieni hakuporukka, että yhdet ja samat naamat on aina "eksyksissä", niin poikaressu on tottunut etsimään vain tuttuja ihmisiä. Ei hyvä!

Mutta pääasia oli, että saatiin uusia vinkkejä matkaan joita aletaan nyt kokeilla omassa hakuporukassa. Ja yritetään kuumeisesti saada haalittua vierailevia maalimiehiä mukaan tai sitten lähdetään aktiivisemmin kuokkimaan toisten treeneihin, ettei liikaa jumiuduta tiettyihin kaavoihin.

Pete ja Bode harjualueellaTakaisin kotimatkalle lähdettiin kolmen jälkeen, kun muut aloittivat ruokatauon. Mulla oli takana kaksi todella huonosti nukuttua yötä eikä Pete tainnut oikein uskaltaa laskea Bodea mun matkaan vaan lähti mukaan kuskiksi... Ihan kiva, ei tarvinnut mennä yksin eikä tarvinnut ajaa! Ja tuli siinä sitten takaisinpäin tullessa ajeltua maisemareittejä, mikä olisi yksin matkatessa jäänyt taatusti tekemättä.

Kamerakin oli matkassa, mutta niin kuin usein muulloinkin, se oli ja pysyi repussa treenien ajan :-( Punkaharjun harjualueella muistin vihdoin kameran olemassaolon ja pysähdyttiin kuvaustauolle. Tasan yhden kuvan sain otettua ja sitten kamera ilmoitti pattereiden tyhjenneen :-( Noh, sainpahan ainakin muistutuksen pattereiden lataamisesta ennen Ruotsiin lähtöä... Sehän vasta potuttaisikin, jos siellä ei saisi kuvia otettua!

Wiltsukin hakuili taas

Wiltsu kävi piiiitkästä aikaa hakutreeneissä viime perjantaina. Jätkä oli intopiinä jo pelkästään siitä, että pääsi yksin mukaan, mutta reipasta oli myös työskentely metsässä! Tauko on tehnyt Wiltsulle tosi hyvää. Pitäisi vaan päästä useammin matkaan. Ja Missunkin pitäisi päästä joskus töihin. Sillä on jo aivan hurrrjan pitkä tauko takana :-(

Ja huomenna meillä on sitten Boden kanssa lähtö Ruottinmaalle. Iik, jännittää!

1 kommentti:

  1. Hups, menikin viesti edellisen tekstin perään..No,haitannekko tuo mittää,löytyyhän se sieltäkin. =0)

    VastaaPoista