maanantai 25. kesäkuuta 2007

Juhannuksesta selvittiin pienin vammoin

Niin se vaan juhannus meni lähestulkoon kotosalla ollessa. Mitä nyt juhannuspäivänä pistäydyttiin illalla eläinlääkärissä...

Aamulla kuului ulkoa ärähdys, missä ei sinänsä ole mitään normaalista poikkeavaa. Pojat kähinöivät useinkin terassilla. Iltapäivällä huomasin jossain vaiheessa terassin lattialla veripisaroita. Tarkempi tutkimus osoitti, että Wiltsulla oli reikä leuassa. Voi per... Lähteäkö lääkäriin heti vai katsotaanko vielä vähän aikaa. Illemmalla soitin päivystävälle, kun reiästä tihkui yhä edelleen verta. Ei kun Wiltsu autoon ja matka kohti Lapinjärveä. (Tuttu paikka siellä sitä ommeltiin aikoinaan Riinan varvaskin kasaan!)

Tikkejä Wiltsu ei saanut, kun haava oli jo ehtinyt tulehtua, mutta antibioottikuuri tuli. Ja nyt sitten suihkutellaan haavaa kaksi kertaa päivässä. Toivottavasti kohta taas vähän sataa, ettei kaivosta lopu nyt vesi! Milläs sitä sitten suihkuteltaisiin...

Missun hoito ei ole ongelma eikä mikään ja Wiltsukin on melko helppo tapaus, mitä nyt pikkaisen yrittää alkuun suihkussa väistellä, mutta alistuu nopeasti kohtaloonsa. Onneksi Bodelle ei ole käynyt mitään, se ei luultavasti tule olemaan kovin helposti hoidettava tapaus. Pitääkin ottaa ja alkaa harjoitella sen kanssa mahdollisia tulevia hoitotapahtumia varten jo ennakkoon.

Uskomattoman hyvin sujui juhannusviikonlopun grillailutkin. Ei kärventynyt kukaan koirista vaikka grillaus kovasti kiinnostikin :-D Parilakin tuli hyvin puhdistettua, kun Bode jäi sen kanssa hetkeksi kahdestaan pihalle... Ei tainnut olla enää kovin kuuma, kun herran kieli näytti olevan ihan kunnossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti