keskiviikko 3. syyskuuta 2008

Ei enää juopottelua yöllä

Taas oli viime perjantaiaamuna pissat lattialla Wiltsun huoneessa :-( Edellisenä iltana poika kävi muun jengin kanssa yhtä aikaa pissalla puoli kahdeltatoista ja isot pissat tekikin, olin silmä tarkkana vahtimassa. Aamulla kahdeksalta kun Pete meni alakertaan, oli Wiltsun huoneen lattialla iso lätäkkö.

Kahdeksan ja puoli tuntia ei pitäisi olla liian pitkä aika pidätellä. Ei se ole päiväsaikaankaan eikä noille muille koiruuksille. Jotain hämminkiä tässä täytyy olla. Mielenosoitusta?

Mietittiin siinä aamulla, että tuleeko Wiltsulta vahinko silloin kun piprut aloittavat aamukohelluksensa, mikä ärsyttää herraa tavattomasti (haukkuu ja hyppii porttia vasten)? Loppuuko pidätyskyky siihen, kun hermot menevät ja pitää alkaa metelöinti? Vai täytyykö rakko tyhjentää jo jossain vaiheessa aiemmin yöllä?

Myös Wiltsun huoneen vesikuppi oli aamulla tyhjä. Ei siinä tosin paljoa ollutkaan. Nyt on ruvettu nostamaan vesikuppi Wiltsulta yöksi pois, kun on jo sen verran viileämmät ilmatkin, ettei pojan ole mikään pakko öisin vettä saada. Eikä ole nyt enää sen jälkeen tullut öisiä pissoja lattialle (kop kop).  Täytyy seurailla tilannetta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti