tiistai 25. marraskuuta 2008

Ei nyt sentään liioitella olisi tarvinnut

Sitä saa mitä tilaa... Lunta oli toivottu ja sitä tulikin sitten eilisen ja edellisen päivän aikana ihan runsaasti :o vähempikin olisi kyllä riittänyt... Bodelta hukkui pallo jo sunnuntaina. Kävi kuulemma tyrkkäämässä sen lumikinokseen ja siellä se taitaa olla edelleen. Ja Wiltsu ressukka joutui eilen mönkimään mahaa myöten lumihangessa. Ei ole helppoa pienen pojan tällaisilla keleillä.


Wiltsu ja Bode miettivät aloittaisivatko leikin vai mitä tekisivät ja minä seuraan silmä tarkkana, meneekö homma kohta taas liian pitkälle... ja meinasihan se mennä, mutta onneksi ehdin pistää örinöille stopin ajoissa.

Koirat kävivät vähän ylikierroksilla, oli niin kivaa, kun on pitkästä aikaa paaaaljon lunta. Siinä sitä oli myös pojilla pähkäiltävää, kun miettivät, pitäisikö alkaa leikkiä vai öristäisiinkö ja isoteltaisiinko vain... Hohhoijaa niiden kanssa. Pahus, että Boden pallo oli hukassa. Olisi voinut purkaa ylimääräistä energiaansa enemmin siihen kuin Wiltsuun. Mutta onneksi eivät mitään örinöitä isompaa saaneet aikaan!


Missu olisi jo valmis menemään takaisin sisälle ja Bode taas olisi valmis leikkimään.

Missua paleli lyhyessä turkissaan ja se olisi halunnut melko nopeasti takaisin sisälle, mutta pakko oli tehdä vähän lumitöitä, joten koko konkkaronkka sai jäädä pihalle mun seuraksi. Arvatkaapa kuka seisoi jatkuvasti lumitönärin päällä tai vaihtoehtoisesti siinä, mihin olin lumia tyrkkäämässä? Lumi oli iltapäivällä jo melkoisen raskasta ja muutaman tunnin urakan jälkeen olin saanut vihdoin tehtyä pienen polun terassilta pihatielle. Palatessani pihanpuolelle huomasin, että koirat olivat ystävällisesti levittäneet lunta takaisin juuri putsaamalleni polulle :-( niinpä tietenkin...


Wiltsua ärsyttää jalkoihin kertyvät painot...

Eipä eilen käyty vain pistäytymässä ulkona. Kolmen koiran suihkutus ulkoilun jälkeen ei ole niin nopea ja nautinnollinen tehtävä, että sitä viitsisi tehdä useasti päivän aikana. Joutuivat ressukat olemaan pidemmän tovin pihalla ja suihkun jälkeen myös pitkään sisällä. Ei ravattu ees taas kaikenaikaa.

Illemmalla alkoi jo helpottaa. Ei tarttunut enää paakut jalkoihin, kun Bode jäi Peten kanssa vielä ties kuinka moneksi tunniksi lumitöihin. Pihatie oli aurattu vain juuri ja juuri auton levyiseksi eikä autolle ollut tilaa kääntyä jne. taisi olla aurauskalustolla aikamoisen kiireinen aikataulu...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti