tiistai 4. marraskuuta 2008

Wiltsu 9 vuotta!

Mummi ja vaari pistäytyivät eilen kylässä ja toivat koirille jättisuuret korvat. Täytyihän sitä edes vähän juhlia, kun Wiltsu täytti 9 vuotta! Wiltsu on nyt kuulunut siis jo puolet elämästään meidän laumaamme!

Pitäisiköhän ensi vuonna järjestää ihan kunnon synttärikemut, kun Wiltsu saavuttaa jo kaksinumeroisen luvun? Bodekin täyttää huhtikuussa jo kolme vuotta, vaikka vastahan kävin sen sellaisena pienenä, sylissä kannettavana, käärönä hakemassa ja Missulle tulee kesäkuussa 12 vuotta täyteen. Aivan uskomatonta vauhtia aika kuluu :o

Mikä Missua vaivaa?

Illalla ihmettelin, kun Missua ei näkynyt missään. Bode oli ulkona, Wiltsu sohvalla, mutta Missusta ei mitään havaintoa. Lopulta se löytyi Wiltsun boxista! En ole ikinä ennen nähnyt Missun menevän boxiin vapaaehtoisesti - paitsi tietysti autossa olevaan boxiin. Mutta siellä se vaan makasi ihan tyytyväisen oloisena.

Wiltsu oli kyllä syönyt loput korvasta boxissaan, ettei Missu veisi sen jämiä, joten todennäköisesti Missu oli mennyt alun perin boxiin siivoamaan murenia. Mutta miksi se oli sinne jäänyt makoilemaan, sitä ihmettelen edelleen. Se tosin tuijotteli "kalteriseinää" vähän hämmentyneen oloisena (vai kuvittelenkohan vain?). Saattaa siis olla, että se hieman vanhuudenhöperönä oli unohtanut menneensä boxiin avonaisesta ovesta ja että siitä samasta oviaukosta pääsisi myös pois, jos vähän kääntäisi katsettaan toiselle seinälle ;-)

1 kommentti: