tiistai 24. helmikuuta 2009

Hiljaista treenirintamalla

On taas jäänyt blogikirjoittelu hieman vähemmälle (mitä ihmettä tuo hieman tuossa tekee?). Joten yritän tässä nyt jotain raapustaa...

Treenirintamalla on ollut hiljaista. Muutamaan viikkoon ei olla hakuilemaan päästy, kun on ollut reissua ja juhlia samaan aikaan ja taisi tässä olla yksi viikko niin, ettei treenejä edes pidetty. Viimeksi ollaan kuitenkin oltu Wiltsun kanssa hommissa.

Hakua hakkuuaukiolla

Tarkoitus oli ajaa hieman pidemmälle parempaan treenipaikkaan, mutta lumitilanteen takia jouduttiin jäämään isolle hakkuuaukiolle :o Kiva oli rämpiä kunnon lumikerroksessa, kun ei yhtään tiennyt mitä siellä lumen alla on... risuja, puunrunkoja, ojia, metsäkoneen uria. Hengissä kuitenkin selvittiin treeneistä eikä kukaan telonut itseään.

Itse treeneistä en hirveän paljon muista... pitäisi aina kirjoittaa jos ei nyt ihan heti niin ainakin parin päivän sisällä, että olisi edes jonkinlainen muistikuva tapahtumista. Sen muistan, että Wiltsulla otettiin kaksi äijää (meitä ei taaskaan ollut kovin montaa koirakkoa paikalla). Ja mikäli oikein muistan, niin isompia ongelmia ei ollut. Mitä nyt Wiltsu ei taaskaan olisi tahtonut irtautua tarpeeksi pitkälle, mutta haki kuitenkin lopulta molemmat äijät.

Lumihangessa rämpiminen ei pienelle koiralle ole niitä kaikkein helpoimpia tehtäviä ja Wiltsu kun on sellainen hienohelma muutenkin, niin ymmärrän kyllä, että sen teki mieli yrittää vähän lintsata. Tosin positiivisesti olin yllättynyt, kun se toisella äijällä siirtyi ihan omatoimisesti polulta pois ja lähti etsimään umpihangessa mahaa myöten kahlaten! :-)

Ihan kivat treenit oli. Eikä kestänyt kauaa, kun meitä oli vain muutama koirakko paikalla, mutta eiköhän väki ala taas lisääntyä kevättä kohden.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti