keskiviikko 4. maaliskuuta 2009

Viikon koirakuva: koira kuin julkkis

Taas on ehtinyt vierähtää viikko jos toinenkin niin, etten ole ennättänyt (=saanut aikaiseksi) osallistua viikon koirakuvaan. Mutta tällä viikolla korjaan asian ja osallistun Boden kuvalla. Aiheena on koira kuin julkkis.
Isännän mielestä laumaamme kuuluu Star Wars -elokuvista tuttu Chewbacca :-D


Viikon kysymys kuului: ketä/mitä julkkista koirani mielestäni muistuttaa? Hetken piti miettiä ennen kuin välähti... no Chewbaccaa tietenkin!

Koska haasteen mukaan julkkis voi olla ihminen, eläin tai fiktiivinen hahmo, niin haastehan olikin loppujen lopuksi helppo nakki, vaikka pidin sitä ensin vaikeana. Olenhan jo monen monituista kertaa kuullut, että meiltä löytyy täältä omasta laumasta ilmiselvä Chewbacca :-D

Pikkuisen arveluttaa näin julkisesti tunnustaa... mutta mulla on (kuulemma) suuri aukko sivistyksessä, kun ole yhtään Star Wars elokuvaa kokonaisuudessaan nähnyt :o mutta kun kuulin, ketä Bode muistuttaa, niin sen verran on täytynyt aiheeseen ja etenkin Chewbaccaan tutustua, että tiedän jo miltä kyseinen otus näyttää. No Bodelta tietenkin ;-)

4 kommenttia:

 1. Heh Chewbacca kuuluu ihan lemppareihin tähtien sota leffojen jäsenistä. Saa ainakin hyvät naurut sen ääntelystä. :) Samaa näköä kyllä näkee.

  VastaaPoista
 2. Chewbacca, hih! On siinä kieltämättä paljon samaa näköän.

  VastaaPoista
 3. Ihana koira ja ihana kuva :) Kieltämättä on samaa näköä kuin symppiksessä Chewbaccassa!

  VastaaPoista
 4. No kyllä tämä tuli kieltämättä mieleen mullakin: ilmiselvä chewbacca teillä asustaa! :D

  VastaaPoista