torstai 17. syyskuuta 2009

Wiltsu raunioilla

Kovasti teki mieli ottaa Bode tiistaina taas rauniotreeneihin, kun sitä ilmaisua on nyt aktiivisesti treenattu ja olen saanut pojan jo haukkumaan ilman käskyä. Eli nyt on jo hyvinkin mahdollista, että herra suostuisi haukkumaan myös vieraille, kun ei tarvitse sanoa käskyä oikealla äänensävyllä. Mutta koska Wiltsu tarvitsi enemmän tekemistä kuin Bode, niin Wiltsu pääsi vuorostaan mukaan. Jospa Bode pääsisi hakumetsään sitten ensi viikolla testaamaan onko oppi mennyt perille...

Wiltsulle otettiin kaksi äijää, kun meitä oli taas vain kourallinen ihmisiä treeneissä. Pari ryhmään kuulumatontakin tuli myöhemmin paikalle, joten lopuille koirille saatiin kolme maalimiestä.

Vieraileva treenien vetäjä, Minna, kysyi millainen suunnitelma meillä oli, mutta koska Wiltsu ei ollut mulle suunnitelmastaan kertonut, niin sanoin, etten tiedä mitä herra on päättänyt tehdä. Kuten aina, Wiltsulla oli suunnitelmat hyvissä ajoin valmiina. Laskin sen remmistä irti ja sinne meni.

Muutaman spurtin jälkeen herra keskittyi työskentelyyn ja ensimmäinen äijä löytyi betoniputkesta, toinen oli roskiksessa. Ilmaisu ei ollut kovin kehuttavaa, koska Wiltsu haluaisi niin mielellään nähdä maalimiehen ennen ilmaisua ja yritti nytkin epätoivoisesti päästä ensin maalimiehen luo, ennen kuin päästi äännähdystäkään.

2 kommenttia:

  1. Kiitos tarjoilusta. Oli hyvää. Ehdittiin siinä välissä jopa treenata.

    VastaaPoista
  2. Kiva kun maistui! On noi treenit välillä sellaisia, että vähän haittaavat kahvittelutaukoja, mutta onneksi ollaan kuitenkin aina ehditty syödä ja juoda hyvin ;-)

    Katsotaan jos vaikka Bode toisi vihdoin synttäritarjoilut ens viikon treeneihin...

    VastaaPoista