tiistai 20. marraskuuta 2007

Koirakuvat-viikkohaaste: herkku

Tällä kertaa koirakuvat-viikkohaasteen aiheena on herkku. Näillä karvakasoilla pitäisi vain olla jättiherkut, että niitä karvojen seasta näkyisi :-D mutta on niillä kuvissa herkut, katsokaa tarkasti ;-)


Bode on jättänyt oman luunsa ovenrakoon ja tarkistaa, onko Wiltsu kenties saanut jotain parempaa. Ei onnistuisi enää nykyään tuollainen "lähentely" vastaavassa tilanteessa :-( Kuva kesältä 2006.


Tämä viime vuoden marraskuussa otettu kuva olisi sopinut loistavasti myös aiemmin olleeseen hassu-aiheiseen koirakuvat-viikkohaasteeseen, valitettavasti en silloin vielä ollut löytänyt haaste-sivustoa.
Bode herkuttelee luulla ja on näppäränä poikana ratkaissut ahtaan penkin ongelman: takapuoli selkänojalle ja johan on tilaa riittävästi isommallekin pojalle :-DMissu on aivan puhki. Oma solmuluu on ahmittu ja mamman luun kanssa tekee jo tiukkaa. Pakko siis pitää välillä huilitauko, luu on tietysti visusti jalkojen välissä, ettei mamma vaan tule ja nappaa omaansa takaisin ;-) Kuva vuodelta 1999.

Meidän jengille käy herkuiksi kaikki koiran- ja kissannamit sekä lähestulkoon kaikki mitä ihmisetkin syövät, ehkä salaatinlehtiä lukuun ottamatta ;-) Paitsi tietysti Bodelle, joka ei "äijänä" paljon vihanneksista ja hedelmistä perusta. Missulle ja Wiltsulle uppoaa ihan kaikki niin ruuan seassa kuin muutenkin. Bode sen sijaan häiriintyy jos ruokaan on lisätty jotain "rehuja" tai muuta ylimääräistä ja silloin syöminen kestää, kun lisukkeet pitää siirtää syrjään että ruuan saa syötyä ensin.

3 kommenttia:

 1. Ihania kuvia täällä. Ylimmässä Wiltsun hymy on kyllä niin suloinen. Meidän äijällekään ei salaatti mene mutta kaikki muu kelpaa, tosin ei sitrushedelmät.

  VastaaPoista
 2. Hih mitä kuvia! Tuo toisen herkkujen kyttääminen on meilläkin arkipäivää: Jade on sen verran epäluuloinen tapaus, että sen on pakko aina hotkia omat naminsa päästäkseen katsomaan saiko Dina jotain parempaa ;)

  Hauska tosiaan tuo penkki-kuva! :D

  VastaaPoista
 3. Mukavia kuvia taas! On se tosiaan hankalaa, kun ihmiset eivät tajua mitoittaa nojatuolejaan luuta järsivien koirien mitoille ;-) Luun järsiminen ei nimittäin ole mitään helppoa puuhaa; se käy hyvin ilmi Missu-kuvasta.

  VastaaPoista