tiistai 13. marraskuuta 2007

Kotona taas

Brysselin reissu heitetty ja kotona ollaan taas. Tai oltu jo toista viikkoa, mutta en ole aiemmin jaksanut ja ennättänyt tänne mitään näpytellä.

Reissu meni oikein hienosti ja koiratkin olivat kuulemma olleet rauhallisempia ja käyttäytyneet paremmin poissa ollessani, hmm. Eipä mua taidettu hirveästi kaivata :-( Mutta onneksi sain kuitenkin tulla takaisin kotiin :-)

Wiltsu sai myöhästyneet synttäriherkut kotiin päästyäni, kun itse syntymäpäivänään ei ollut saanut muuta extraa kuin vähän maksalaatikkoa ruuan sekaan. Pikku ressukkaparka :-(

Pistokset pistetty

Missu on nyt saanut kaikki neljä Cartrophen-pistosta. Eilen käytiin hakemassa sarjan viimeinen. Viime viikolla annoin kertaalleen särkylääkettä, kun Missu-mussukka ontui taas. Edellisellä viikolla se sai särkylääkettä muutamaankin otteeseen ja nytkin se on jo ehtinyt ontua, joten ei ainakaan vielä ole pistoksista ollut hirveästi hyötyä. Tosin paremmassa kunnossa se on kuin ennen pistoksia, joten jonkinlainen hyöty nyt kuitenkin. Täytyy tehdä jatkossa niin, että käydään kerran kuussa hakemassa pistos, mikäli oireilu jatkuu.

Kovasti tekisi mieli ottaa Missu mukaan seuraaviin rauniotreeneihin, mutta se ei taida olla kovin järkevä ajatus. Katsotaan sitten jossain vaiheessa myöhemmin, jos jalka olisi vähän paremmassa kunnossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti