keskiviikko 30. tammikuuta 2008

Koirakuvat-viikkohaaste: autoilu/matkustus

Tällä kertaa koirakuvat-viikkonhaasteen aiheena on autoilu/matkustus.

Matkustushalu on meidän koiruuksilla valtava ja etenkin automatkailu on niiden mielestä huisin kivaa. Bode on ainoa, joka täytyy pyllätä autoon, kaikki muut ovat aina olleet valmiina hyppäämään heti, kun ovi vain pikkaisenkin aukeaa.


Kun auto on pihalla tuulettumassa ovet auki, niin siinä käy helposti näin - Missu ja Wiltsu eivät millään malta pysyä sieltä pois... "Joko lähdetään? Minne mennään?"


...tai näin. Ensimmäisellä kerralla meinasin saada sydänkohtauksen, kun säikähdin, että nyt tulee ruumiita, kun pieneen boxiin änkeää kaksi koiruutta... mutta onneksi ei ole ongelmia syntynyt vaikka niillä ahdasta näin onkin.

Matkusteltu ollaan myös junalla, linja-autolla, lentokoneella, laivalla, veneellä... Etupäässä Riina kunnostautui aikoinaan matkailijana, mutta kyllä muutkin ovat osansa matkustelusta saaneet.


Bode laivan kannella matkalla Ruotsiin (vai ollaankohan tässä tulossa jo takaisin)

4 kommenttia:

 1. Ahtaus ei näytä koiruleita haittaavan - niin leveät hymyt niillä on tuossa alimmassa kuvassa ;-)

  Meidänkin koirakolmikkomme singahtaa autoon heti, jos ovet jättää auki.

  VastaaPoista
 2. Hienosti näyttää olevan pienesäkin autossa tilaa. Tuossa samaan häkkiin ahtautumiskuvassa taitaa olla kyseessä vanha sananlasku: Kyllä sopu sijaa antaa!

  VastaaPoista
 3. Minä täällä taas kurkkimassa, onkin ehtinyt tulla todella paljon juttua sen jälkeen kun viimeksi kävin :) Aivan ihanat autohäkit teillä! :) Meilläkin koirat oikein odottavat autolla matkustamista, ei tarvitse kuin ovi avata niin kaikki ovat jo autossa katselemassa, että milloinkas pörähtää käyntiin? :)

  VastaaPoista
 4. Taitaa olla todella yleistä tuo automatkailusta nauttiminen :-) Ja miksikäs ei, kun siitä yleensä seuraa jotain mukavaa: treenit, kyläilyreissu tai muuta hauskaa.

  Miia, Alli, Sisu ja Uuno: Joo, kummasti löytyy noinkin pienestä autosta tilaa ihan runsaasti. Mutta varmuuden vuoksi piti ennen kaupantekoa käydä boxin kanssa mittaamassa, että mahtuuko se sinne vai ei ;-)

  VastaaPoista