maanantai 29. joulukuuta 2008

Kilttejä koiria

Joulu tuli ja meni ja hengissä selvittiin! Vaurioiltakin vältyttiin vaikka välillä vähän hirvittikin, kun me ihmiset oltiin niin pitkiä aikoja sukuloimassa ja koirat joutuivat olemaan keskenään kotona! Sohva sai kuitenkin olla ihan rauhassa eikä mitään muutakaan paikkaa oltu pistetty remonttiin. Täällä taitaa vihdoin asustaa kolme aikuista koiraa (kopkop!).
Bodea masentaa, kun kukaan ei leiki sen ja pannukakuksi menneen tennispallon kanssa


Pukki muisti kilttejä koiria

Bode sai pukilta palloja ja koko jengi herkkuja, joten kilttejä olivat selvästi olleet. Tennispallo oli Bodelle ehdoton ykköslahja ja se pysyi kasassa peräti joulupäivään asti ;-) Joulupäivänä, vajaa vuorokausi lahjan käyttöönotosta, pallo oli ratkennut liitoksistaan. Tapaninpäivänä se oli jo ihan pannukakku. Pääasia kuitenkin, että poika oli tyytyväinen, eikä nuo nyt ihan mahdottomia maksa, kunhan ei joka päivälle uutta hanki ;-) Herkut upposivat luonnollisesti jokaisen kurkusta alas ja vauhdilla!


Tennispallon kestävyyttä saattoi pidentää se, että se mahtuu harmittavan helposti kaikkien kaappien yms. alle. Ja sitten ruovitaan lattiaa hirmuisella raivolla...


Potkase, potkase! Joulupukki toi Bodelle uuden sinisen Orka-pallon, mutta vanhaa käytetään niin kauan, kun se vielä jotenkuten kasassa kestää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti