torstai 11. joulukuuta 2008

Wiltsu lääkärissä

Käytiin maanantaina Wiltsun kanssa Haminan Mar-Vetissa rokotuksissa. Seuraavana päivänä vasta tuli mieleeni, etten muistanut maksa-arvojen kontrollia ollenkaan. Eipä tosin nyt vähään aikaan ole ongelmiakaan ollut - viimeisin kohtaus syyskuussa ja edellinen vuosi sitten - ja viime vuoden lokakuussa arvot katsottiin, joten ei mitään isompaa hämminkiä. Ja kun keväällä joskus täytyy kuitenkin käydä putsauttamassa hammaskivet, niin jospa siinä yhteydessä sitten.

Vastaanoton puolella meni hyvin ja kaikki oli kunnossa. Mitä nyt Wiltsulle ei kelvannut namitarjoilut, jännitti ressukka sen verran.

Mutta vähän täytyy kyllä purputtaa, sen verran ketuttaa odotushuoneen puolella vietetty aika. Meidän viereen istui nainen, jota Wiltsu ensin hetken silmäili ja siirtyi sitten lähemmäs kerjäämään rapsutuksia. Kun rapsuttelu loppui, tönäisi Wiltsu päättäväisesti kuonollaan... eihän sitä nyt noin vain kesken kaiken lopeteta ;-) Ja rapsuttelu jatkui taas. Tuli naisen vuoro maksaa ja maksettuaan oli lähdössä pois. Yllättäen Wiltsulle tuli kiire, se perhana oli lähdössä mukaan :o Onneksi oli remmissä, niin sain toppuuteltua. Vähänkös olen katkera. Pikkaisen joku sitä rapsuttelee, niin jo on valmis lähtemään matkaan :-(

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti