perjantai 6. marraskuuta 2009

DogFriday: leikki

Viimeksi jäi DogFriday-kuvahaasteeseen osallistuminen viimeiselle päivälle, nyt korjaan asian osallistumalla jo heti haasteen ensimmäisenä päivänä :-)
Bode ja pallo - erottamaton parivaljakko - kuvattuna reilu viikko sitten. On täällä nyt jo aavistus valkoista maassa siellä täällä.


Bode ja pallo ovat erottamattomat. Bodesta on äärimmäisen vaikea - jos ei peräti mahdotonta - saada kuvaa ilman, että pallo näkyy myös jossain. Etenkin pihahommia tehdessä vaikeusastetta lisää, kun pallo on aina jaloissa. Jos pallo ei ole edessä jaloissasi, se on luultavasti takanasi... Kun haravoit, ilmestyy pallo haravan viereen. Kun lapioit, on lapioitavana hetkessä myös pallo. Kun kyykit kukkapenkissä, tupsahtaa penkkiin nenäsi eteen pallo - mikäpä muu.

Onhan se kuitenkin kiva, kun koiralla on hauskaa ;-) Joitain sen pallotouhuja pitäisi kyllä saada videolle. Sen verran omituisia ne ovat etteivät sanat eikä valokuvat riitä kuvailemaan niitä.

Potkase Missu, potkase! Bodelle kelpaa pelikaveriksi ihan kuka vain. Nämä olivat vaan Missun viimeisinä päivinä hieman vaarallisia tilanteita, kun palloon kompastuminen saattoi kaataa koko mummelin :-(

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti