perjantai 20. marraskuuta 2009

Viikon koirakuva: inhimillinen

Viikon koirakuvan toiseksi viimeisessä haasteessa on aiheena inhimillinen. Nämäkö elukat inhimillisiä? Kyllä!

Bode on tainnut "periä" isännältä raivostuttavan tavan harata vastaan vähän  joka asiassa. Bode kellii selällään monta kertaa päivässä, mutta auta armias, jos sitä käskee kääntymään selälleen, niin hysteerinen paniikki päällä; en tasan varmasti kelli, kun niin haluat. Ja vastaavia tilanteita on vaikka kuinka paljon (isännän niskuroinnit liittyvät pikkuisen eri asioihin, mutta niistä ei sen enempää...). Ai että osaavat olla raivostuttavia!

Wiltsu rakastaa pehmeitä paikkoja. Se ei vahingossakaan nuku lattialla, vaan aina sohvalla, nojatuolilla tai omassa boxissaan myllätyn vällykasan päällä. Meillä ei yleensä ole sohvalla tyynyjä, mutta silloin harvoin kun ne eivät ole lentäneet kaaressa lattialle, käy näin:


Näin noi kaksjalkaisetkin röhnöttävät sohvalla päät tyynyllä, miksen siis minäkin...

Seuraavan kuvan inhimillisyydestä voi tietysti olla montaa mieltä... Ei meillä kukaan ihminen kaljakorin ääreen ole vielä nukahtanut, mutta sohvalla saattaa joskus joku torkahtaa kaljapullo kädessään :o Siis en tietenkään minä, en ikimaailmassa, vaan tuo isäntä ja onkohan näin tapahtunut kerran, mutta olen kyllä kuullut, että on ihmisiä joille niin käy useinkin ;-)


Nää on mun isin kaljat ja näihin ei kukaan koske!

3 kommenttia:

 1. Viimeinen kuva! ;-P Uskomaton ilme "kaljakorin vartijalla"!

  Bode kuulostaa kuvauksesi perusteella varsinaiselta persoonalta! Kiva kun koiralla on omia persoonallisia tapoja ja sopiva ripaus päättäväisyyttä. :oD

  VastaaPoista
 2. Ihana tuo alin kuva.=) Vähän erilainen Olvi-koira tässä tapauksessa.

  VastaaPoista
 3. Paula ja Hirmut: Bode on todellakin varsinainen persoona. Välillä sen tempaukset saa hymyn huulille, mutta toisinaan tahtoo mennä hermot ja hiukset harmaantua entisestään ;-)

  Hanne: Pitäisiköhän tarjota Bodea uudeksi Olvi-koiraksi :-D

  VastaaPoista