torstai 21. helmikuuta 2008

Missun jalka hyvässä kunnossa

Koirien voinneista on kyselty, joten tässä lyhyt päivitys tilanteeseen.

Missun jalka ei ole enää juurikaan vaivannut. Cartrophen-pistoksia ei olla käyty enää hakemassa eikä särkylääkettäkään ole tarvinnut antaa kuin pari kertaa pistoskuurin jälkeen. Silloin tällöin on vähän jäykkyyttä ja pientä ontumista ollut, mutta ne on olleet lyhytaikaisia vaivoja ja Missu on ollut tosi pirteä ja hyvävointisen oloinen.

Joka-aamuinen riehuntatuokio Boden kanssa on ihan pakollinen kuvio ;-) ja virtaa tuntuu Missussa riittävän rutkasti. Bode joutuu välillä käymään huilitauolla aidan ulkopuolella, kun Missu käy liian riehakkaaksi. Eipä aina uskoisi, että Bode on kohta 2-vuotias ja Missu täyttää kesällä jo 11.

Wiltsukin kunnossa!

Wiltsulla ei ole kohtauksia ollut. Ei ainakaan niin, että niitä oltaisiin huomattu. Täytyy miettiä, missä vaiheessa katsotaan taas maksa-arvot, josko niissä olisi tapahtunut muutoksia. Lokakuussahan ne katsottiin edellisen kerran, joten ei nyt ihan lähiaikoina ole kiirettä tutkimuksiin, mutta jossain vaiheessa kuitenkin. Ehkä seuraavien rokotusten yhteydessä, jos ei mitään muuta tässä välissä ilmene.

Kaikki näyttää siis olevan kunnossa - ihanaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti