keskiviikko 27. elokuuta 2008

Autonsiivous kera koirien

No, joko lähdetään?
Minne mennään?
Me ollaan valmiita!


Täytyypä laittaa tänne jotain mukavaakin välillä, löysin nimittäin kamerasta pari kuvaa, mitkä nappasin viime kuussa yrittäessäni siivota autoa.

On muuten tosi vaikeaa puuhaa, etenkin kun sitä yrittää tehdä pihanpuolella niin, että koirat ovat siinä pyörimässä... Ei tarvitse kuin auton takapaksi avata, niin johan auto täyttyy koirista. Tai oikeammin Wiltsusta ja Missusta. Bode pysyy varmuuden vuoksi tarpeeksi kaukana, ettei vaan joudu autoon.

Kun saa koirat hätisteltyä autosta pois ja kääntyy viemään jotain tavaraa terassille säilöön, niin eiköhän koirat palaudu välittömästi takaisin autoon ;-) Kyllä ne on pöhköjä! Voi tietysti miettiä kuinka pöhkö itse olen, kun moista puuhaan pihalla koirien seassa... miksen mene portin ulkopuolelle koirilta turvaan? Niinpä. Välillä toki niinkin, mutta helpompaa kuitenkin nostaa tavarat terassille kuin jättää niitä lojumaan pitkin ja poikin pihan ulkopuolelle. Ja imurointikin on helpompaa pihalla... vai tuntuuko se vain siltä?


Auto on vihdoin saatu boxeista yms. tavaroista tyhjäksi. Enää tarvitsisi saada koirat pysymään autosta pois, että imurointi onnistuisi... helpommin sanottu kuin tehty.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti